Twee maanden na cast-aankondiging: Opnames 'Smile 2' alweer bijna klaar

Twee maanden na cast-aankondiging: Opnames 'Smile 2' alweer bijna klaar

Dat gaat allemaal wel heel vlot, misschien iets té vlot...

Smeed het ijzer zolang het heet is, maar overhaast jezelf niet, want dan brand je je vingers. Misschien was dit iets dat de makers van Smile 2: Deluxe in hun achterhoofd hadden moeten houden.

In december vorig jaar, slechts drie maanden geleden, werd duidelijk dat een vervolg op de succesvolle horrorhit Smile officieel in productie was met Parker Finn (regisseur van het origineel) opnieuw achter de camera.

Stroomversnelling
Een maand later kwamen de eerste namen van acteurs en actrices naar buiten. Onder andere Naomi Scott (Aladdin, Charlie's Angels) en Lukas Gage zijn de frisse nieuwkomers naast oudgediende Kyle Gallner.

De sequel mikt op een bioscoopreleasedatum in oktober van dit jaar, dus het is ergens logisch dat de opnames snel moesten beginnen, maar volgens Gage zijn ze al bijna voltooid. Hij is in ieder geval wel alweer klaar.

Veel vervolgen in zijn agenda
Gage, die eind deze maand eerst nog te zien is in de remake van Road House op Prime Video, vertelde aan ScreenRant: "Ik heb net ingepakt. We eindigden in New York en het wordt echt goed. Ik ben opgewonden".



NieuwsFilm

meest populair