'Godzilla x Kong: The New Empire' breekt records voor legendarische MonsterVerse

'Godzilla x Kong: The New Empire' breekt records voor legendarische MonsterVerse

De film, die werd geproduceerd met een budget van 135 miljoen dollar, behaalde een monsterlijk bedrag van 10 miljoen dollar aan verdiensten in de previews op de eerste dag.

Godzilla x Kong heeft de verwachtingen verbrijzeld met zijn buitengewone box office-prestaties.

De film, die werd geproduceerd met een budget van 135 miljoen dollar, behaalde een monsterlijk bedrag van 10 miljoen dollar aan verdiensten op de eerste dag.

Een record gebroken
Door dit monsterlijke bedrag heeft Godzilla x Kong het record van Godzilla uit 2014 gebroken, dat destijds 9,3 miljoen opleverde op de eerste dag.

Terwijl critici van Rotten Tomatoes de nieuwste MonsterVerse-fim de op één na slechtste recensies voor de Monsterverse gaven met 56 procent, denkt het publiek op Rotten Tomatoes er anders over met een score van maar liefst 92 procent. Lees hier wat onze recensent Terence Shea van de film vond.

Domineren
De film van Legendary Pictures zal naar verwachting het paasweekend domineren met 50 miljoen dollar in de Verenigde Staten.



Godzilla x Kong volgt een nieuw avontuur waarin Kong en Godzilla het opnemen tegen een dreiging van het bestaan van de titanen en van de mensen. Ook ontdekken de kijkers meer over de geschiedenis van de titanen en wat zich verscholen houdt op Skull Island.

Fijne Pasen
Ga jij ook paaseitjes zoeken met de familie? Of zoek je liever Easter Eggs in Godzilla x Kong: The New Empire?

NieuwsFilm

meest populair