3 epische scifi-films om vanavond te kijken

3 epische scifi-films om vanavond te kijken

Liefhebbers opgelet: deze gave films kijk je nu op streaming en vod.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Pacific Rim (2013)
Regie: Guillermo del Toro | Cast: Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, e.a. | Te zien op: Prime Video
2025. De aarde wordt aangevallen door Kaiju's, reusachtige buitenaardse monsters, die uit de diepten van de Stille Oceaan opduiken. In de hoop om de mensheid te redden, grijpen wereldleiders naar het ultieme wapen: gigantische gevechtsrobots. Een ex-piloot en groentje krijgen een van die wapenrobots toegewezen en gaan de keiharde strijd aan.Star Wars: The Force Awakens (2015)
Regie: J.J. Abrams | Cast: Daisy Ridley, John Boyega, Harrison Ford, e.a. | Te zien op: Disney+
Rebellenpiloot Poe Dameron heeft een kaart in handen met daarop de locatie waar Luke Skywalker zich verborgen lijkt te houden. Samen met de nieuwe helden Rey en Finn reist hij door het heelal om Skywalker te vinden. Op hun avontuur worden ze achternagezeten door de mysterieuze Kylo Ren en de First Order. Dit maakt hun missie extra gevaarlijk.Interstellar (2014)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, e.a. | Te zien op: HBO Max
De aarde is uitgeput en de mensheid staat op het punt om uit te sterven. Cooper, een gedesillusioneerde weduwnaar en voormalig testpiloot voor NASA, wordt voor een geheime ruimtemissie gevraagd. Hij maakt samen met een groep wetenschappers een reis door een wormgat in een zoektocht naar een andere bewoonbare planeet.NieuwsFilm

meest populair