Dit wordt lachen: Netflix onthult het team in 'Beverly Hills Cop: Axel F'

Dit wordt lachen: Netflix onthult het team in 'Beverly Hills Cop: Axel F'

Naast Eddie Murphy als Foley zien we ook andere bekende gezichten, maar ook nieuwe gezichten, een boze rechercheur en een enorm kleurrijk blouse.

Axel Foley is eindelijk terug! In juli zal op Netflix het vierde deel van de Beverly Hills Cop-franchise te zien zijn en Eddie Murphy is weer van de partij.

"Als ik terugkijk op de film, zijn enkele van de grappigste momenten in de film het moment waarop Eddie (Murphy) improviseert. En het publiek is er dol op," aldus regisseur Mark Molley.

Het oude team
Nieuwe foto's van de actiekomedie onthullen naast Murphy ook andere bekende gezichten, maar ook nieuwe gezichten, een boze rechercheur en een enorm kleurrijk blouse.

De bekende gezichten zijn die van de oude vrienden van Foley. Judge Reinhold en John Ashton zijn wederom te zien als hun personages Billy Rosewood en John Taggart, zoals te zien is in één van de foto's waarin Axel met Billy en John in de auto zit.

In de gaten houden
"Axel heeft zijn gebruikelijke streken uitgehaald en zoals altijd hebben Rosewood en Taggart hem nauwlettend in de gaten gehouden," aldus regisseur Mark Molley over de foto.



Daarnaast maken we op de foto's ook kennis met nieuwe personages zoals Detective Bobby Abbott , gespeeld door Joseph Gordon-Levitt en Captain Grant gespeeld door Kevin Bacon.

Een samenzwering
Beverly Hills Cop 4: Axel F gaat over Foley die terugkeert naar Beverly Hills, omdat het leven van zijn dochter Jane wordt bedreigd.



Samen met zijn oude vrienden en een nieuwe partner proberen ze het licht te werpen op de samenzwering.

NieuwsFilm

meest populair