Bijzonder excentrieke zwendelfilm 'Crew' lokt flink wat kijkers naar Netflix

Bijzonder excentrieke zwendelfilm 'Crew' lokt flink wat kijkers naar Netflix

De Indiase film Crew uit 2024 doet het nu goed op de streamingdienst.

In tegenstelling tot veel andere streamingdiensten richt Netflix zich ook op producties van buiten Hollywood. Vaak ook niet Engelstalig gesproken. Nu heeft de grootste streamingdienst van de wereld de film Crew in Nederland beschikbaar gemaakt.

De film Crew komt uit 2024 en werd geregisseerd door Rajesh A Krishnan. Netflix omschrijft de komedie met woorden als excentriek en zwendel. De hoofdrollen zijn voor actrices Tabu, Kareena Kapoor Khan en Kriti Sanon.

Kaskraker
De komedie was bijzonder succesvol in India. Crew is namelijk de op twee na meest winstgevende Hindi-film en tot nu toe de op zes na meest winstgevende Indiase film van 2024.

De ontvangst is dan weer wat minder, maar met 64 procent op de Tomatometer nog altijd netjes. "De luchtige komedie met Kapoor, Tabu en Sanon spoelt de stank van recente Bollywood-blindgangers weg..." is de mening van Shubhra Gupta van The Indian Express.

Nu op Netflix
Crew staat nu op de negende plaats in de Netflix Top 10 en als je de film een kans wil geven, dan vind je deze nu hier op Netflix.


De synopsis van Netflix: Wanneer hun luchtvaartmaatschappij failliet dreigt te gaan, gaan drie wanhopige stewardessen in zee met een hoogvliegende smokkelbende om hun carrière te redden.

NieuwsFilm

meest populair