Priyanka Chopra flink toegetakeld voor nieuwe film van 'Avengers'-regisseurs

Priyanka Chopra flink toegetakeld voor nieuwe film van 'Avengers'-regisseurs

De actrice heeft aardig wat bloed op haar lichaam zitten, maar dit is gelukkig wel nep.

Priyanka Chopra heeft al de nodige blockbusters gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Baywatch en The Matrix Ressurections. Op dit moment is ze ook druk bezig met een andere grote film, namelijk The Bluff.

Er is nog niet zo heel veel nieuws over The Bluff uitgebracht, maar gelukkig komt de actrice af en toe met enkele berichten. Nu is het raak en trakteert ze haar 91 miljoen volgers op Instagram op enkele 'behind the scenes'-beelden.

Wat te verwachten
The Bluff is de nieuwste film van Frank E. Flowers, o.a. bekend van zijn schrijfwerk voor de sterk onthaalde Metro Manila en de recente Bob Marley: One Love. De hoofdrol in zijn film is weggelegd voor Chopra, maar ook The Boys-acteur Karl Urban speelt een grote rol.

Chopra kruipt in de huid van een vrouw die een rustig leventje leidt op de Caribbean, maar hier komt een einde aan wanneer haar eilandje aangevallen wordt door piraten. De piraten weten echter niet van haar verleden af, waardoor zij misschien nu wel eens in gevaar komen...

Bloederig
Wat blijkt, het personage dat Chopra speelt heeft een duister verleden: zij was zelf een pirate en gaat tot het uiterste om haar familie te beschermen. In de onderstaande beelden is de actrice dan ook helemaal bebloed en heeft ze de nodige blauwe plekken en schrammen van al haar stuntwerk.


De blockbuster zal naar verluidt op Amazon Prime uitgebracht worden. De producenten van The Bluff zijn niemand minder dan Joe en Anthony Russo, het bekende regisseursduo van diverse Marvel-films.

NieuwsFilm

meest populair