Marvel-ster Jonathan Majors pakt toch een grote filmrol in wraakfilm van Martin Villeneuve

Marvel-ster Jonathan Majors pakt toch een grote filmrol in wraakfilm van Martin Villeneuve

De acteur leek niet meer welkom te zijn maar keert nu al terug.

Het leek er even op dat we Jonathan Majors niet meer snel zouden zien in Hollywood. Toen de acteur schuldig werd bevonden aan de mishandeling van zijn ex-vriendin leek hij niet meer welkom te zijn, maar nu maakt hij toch een grote comeback.

Majors, o.a. bekend van Hostiles en Creed III, heeft namelijk de hoofdrol weten te bemachtigen in de thriller Merciless. Deze wordt gemaakt door Martin Villeneuve, de jongere broer van Dune-regisseur Denis Villeneuve.

Wat te verwachten
De film is gebaseerd op een origineel scenario van schrijver Frank Hannah. Centraal in het verhaal staat een CIA-agent. Wanneer de vrouw van wie hij houdt te maken krijgt met een duivelse kracht, zal de agent de ergste vorm van zichzelf naar boven moeten halen om haar te kunnen verdedigen.

Dit wordt de eerste rol van Majors sinds zijn rechtszaak. De acteur werd bijvoorbeeld door Marvel ontslagen voor zijn rol als Kang the Conqueror. Ook had hij de film Magazine Dreams, waarin hij een bodybuilder speelt, al helemaal afgemaakt. Toch lijkt het erop dat deze nooit het daglicht zal zien.

Reactie
Martin Villeneuve is in ieder geval in zijn nopjes en laat zich over zijn project uit: "'Merciless' verweeft thema's als bezetenheid, wraak en persoonlijke rechtvaardigheid in een beklemmend verhaal".


"Het gaat over de psychologische afkomst van agent John, gespeeld door Majors. Alle bovennatuurlijke krachten die in dit verhaal voorkomen zullen zijn geestelijke gezondheid flink op de proef stellen..." Het is vooralsnog onduidelijk wanneer Merciless te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair