Wil iemand s.v.p. Conan regisseren?

Maatschappijen zijn hard opzoek naar de meest geschikte regisseur.

Enige dagen geleden werd bekend dat Brett Ratner (X-Men: The Last Stand) niet langer de regisseur is van de nieuwe Conan film. Op dit moment staat James McTeigue (V for Vendetta) hoog op het lijstje van Nu-Image/Millenium. De andere productiemaatschappij, Lionsgate, denkt er echter veel anders over. Zij hebben namelijk drie andere namen op hun verlanglijstje staan.

De eerste gegadigde is Silent Hill regisseur Christopher Gans, die in 2001 doorbrak met de film Le Pacte des loups / Brotherhood of the Wolf. De tweede naam op de lijst van Lionsgate is Neil Marshall, de man achter het futuristische Doomsday en het donkere The Descent. Op dit moment is hij bezig met de oorlogsfilm Centurion. De derde kandidaat luistert naar de naam Marcus Nispel. Deze regisseur brak in 2003 door met de remake Texas Chainsaw Massacre en maakte vervolgens Pathfinder en onlangs nog de remake Friday the 13th.

In de planning van de maatschappijen staat aangegeven dat de prodcutie van Conan moet starten op 24 augustus in Bulgarije. Als ze eenmaal een besluit hebben kunnen nemen over de regisseur, dan moet er ook een hoofdrolspeler gevonden worden die in de voetsporen moet treden van Arnold Schwarzenegger.



NieuwsFilm

meest populair