Welke rol heeft Nick Fury in Iron Man 2?

Samuel L. Jackson laat zich uit over zijn rol in de eerstvolgende Marvel film.

In de eerste Iron Man zagen we Samuel L. Jackson voor het eerst in actie als Nick Fury (Als cameo na de aftiteling, zie hier). Deze rol zal hij ook in negen andere Marvel films gaan spelen, waaronder ook in Iron Man 2. Onlangs zagen we al enkele setfoto's van Jackson als Fury, maar nu is er ook meer bekend over zijn rol in de tweede Iron Man.

In onderstaande video verklapt Jackson dat hij klaar is met de opnames en dat zijn personage Nick Fury zich nog niet in de bad-ass zone zal bevinden: "Not this time, not yet. We still haven't moved Nick Fury into the bad-ass zone. He's still just kind of a talker." Dit gebeurt mogelijk pas in The Avengers.


Mogelijke andere films waarin Nick Fury voorkomt, zijn Thor (2011) en The First Avenger: Captain America (2011). Het is nu de vraag of hij in die films al de krachten laat zien van de 'agent of S.H.I.E.L.D'.

Hij vertelde ook dat de meeste van zijn scènes in Iron Man 2 met Robert Downey Jr. zijn en een paar met Scarlett Johansson. Iron Man 2 komt uit op 29 april 2010.

NieuwsFilm

meest populair