John Hamm voegt zich bij cast Sucker Punch

Wat zijn personage inhoudt wordt geheimgehouden.

John Hamm (The Day the Earth stood still) heeft zich bij de cast van Zack Snyder’s Sucker Punch gevoegd. Die cast bestaat vooralsnog vooral uit vrouwen. Eerder berichtten we al dat Emma Stone, Amanda Seyfried en Evan Rachel Wood uit de productie gestapt omdat ze het te druk met andere films zouden hebben.

De nieuwe film van Zack Snyder (300, Watchmen), die geschreven is door hem en zijn vrouw Deborah, moet een soort “Alice in Wonderland met machinegeweren” worden. De film speelt zich in de jaren vijftig af en gaat over een meisje genaamd Baby Doll (Emily Browning (Lemony Snicket), dat dankzij haar gemene stiefvader in een gesticht zit. Hij wil dat er binnen vijf dagen een lobotomie op haar uitgevoerd wordt. (Voor de mensen die niet weten wat dat inhoudt: daarbij worden bepaalde delen van je hersenen min of meer afgesneden van de rest om zo je persoonlijkheid te veranderen.) Tijdens haar gevangenschap bedenkt ze een andere wereld, om te kunnen ontsnappen aan de gruwelijkheden van de werkelijkheid. In deze denkbeeldige wereld moet ze samen met een aantal medegevangenen vijf objecten stelen om te ontsnappen uit het gesticht.

Die medegevangenen worden gespeeld door Jamie Chung (Dragonball Evolution), Jena Malone (Into the Wild, Contact), Vanessa Hudgens (High School Musical), Abbie Cornish (Stop-Loss). Verder staat ook Carla Gugino (Watchmen, The Unborn) op de castlijst. Zij speelt een van de zusters in het gesticht, en in de andere wereld speelt ze de rol van een madam die in een bordeel werkt.

The Hollywood Reporter bericht dat details over het personage van Hamm voorlopig geheim gehouden worden. De naam van zijn personage is wel al bekend: High Roller.

Deze herfst moeten de opnames in Vancouver beginnen. Vooralsnog is de releasedatum 25 maart 2011.

NieuwsFilm

meest populair