Stuntman verklapt details Iron Man 2

Ook liet de beste man het één en ander los over Kuifje...

Tijdens de Hamilton Behind the Camera Awards is Garrett Warren verkozen tot 'Stunt Choreographer of the Year'. De stuntman werkte onder andere aan Iron Man 2, Tintin, Alice in Wonderland, Avatar en Mars Needs Moms. Tijdens een interview met Movieline gaf Warren aardig wat informatie weg over enkele van zijn films.

"Kuifje lijkt erg op de originele tekenfilm. Ze wilden de tekenfilm dolgraag tot leven wekken. Dus als je hier vroeger naar keek, of je hebt de strips gelezen, dan heb je een beeld van hoe de film er uit zal gaan zien. Het ziet er prachtig uit. Er werd verwacht dat de film een realistische stijl zou gaan krijgen, maar ze hebben er voor gekozen om de essentie van de originele Kuifje personages te behouden."

"Ik weet niet of ik mag zeggen hoe de Iron Man 2 zwepen er uit zullen gaan zien, maar het zullen in ieder geval superzwepen worden met enorm veel kracht. Ze kunnen door auto's heen. Als de film uitkomt, zal men zien dat Whiplash niet alleen een beetje met zijn zweep rondzwaait en mensen grijpt. Hij zal voor totale chaos zorgen."

Wat hebben we hiervan geleerd? Stuntmannen zijn schijnbaar een stuk loslippiger dan de meeste mensen in de business...



NieuwsFilm

meest populair