Algemeen

Stuntman verklapt details Iron Man 2

Ook liet de beste man het één en ander los over Kuifje...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 27.08.2009 om 14:24 in Algemeen
Tijdens de Hamilton Behind the Camera Awards is Garrett Warren verkozen tot 'Stunt Choreographer of the Year'. De stuntman werkte onder andere aan Iron Man 2, Tintin, Alice in Wonderland, Avatar en Mars Needs Moms. Tijdens een interview met Movieline gaf Warren aardig wat informatie weg over enkele van zijn films.

"Kuifje lijkt erg op de originele tekenfilm. Ze wilden de tekenfilm dolgraag tot leven wekken. Dus als je hier vroeger naar keek, of je hebt de strips gelezen, dan heb je een beeld van hoe de film er uit zal gaan zien. Het ziet er prachtig uit. Er werd verwacht dat de film een realistische stijl zou gaan krijgen, maar ze hebben er voor gekozen om de essentie van de originele Kuifje personages te behouden."

"Ik weet niet of ik mag zeggen hoe de Iron Man 2 zwepen er uit zullen gaan zien, maar het zullen in ieder geval superzwepen worden met enorm veel kracht. Ze kunnen door auto's heen. Als de film uitkomt, zal men zien dat Whiplash niet alleen een beetje met zijn zweep rondzwaait en mensen grijpt. Hij zal voor totale chaos zorgen."

Wat hebben we hiervan geleerd? Stuntmannen zijn schijnbaar een stuk loslippiger dan de meeste mensen in de business...

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Voldemort

Avatar

Dan is het maar te hopen voor Whiplash's vrouw dat hij niet van SM houdt met zulke zwepen... :E

Berthus

Avatar

Zwepen die door auto's heen slaan... klinkt leuk:D

jostru

Avatar

Awesome!