Plotdetails Potc 4 onthuld!

Russell Brand als jongere broertje van Jack Sparrow?

De plotdetails die Geoffrey Rush eerder bekendmaakte zijn nu dan eindelijk bevestigd. Pirates of the Caribbean 4 zal zich voornamelijk afspelen rond Jack Sparrow en Captain Barbossa die samen op zoek gaan naar 'the fountain of youth'. Ook kunnen we een vijand in een 'Captain Nemo' vorm verwachten. Hieronder kun je 2 foto's bekijken waarin je de orginele Captain Nemo uit 1969 en de Captain Nemo uit The League of Extraordinary Gentlemen kunt zien.

Een ander leuk nieuwtje is dat hoogstwaarschijnlijk Russell Brand (Forgetting Sarah Marshall) het jongere broertje van Jack Sparrow gaat spelen. Een bevestiging daarvan is er (nog) niet. Wel keert succesformule Johnny Depp terug als Jack Sparrow. Keira Knightley en Orlando Bloom zijn er hoogst waarschijnlijk niet bij. Verder gaan er geruchten dat Gore Verbinski de regie niet voor zijn rekening neemt maar dat Tim Burton dit zal doen.

Disney liet verder ook weten dat 'Pirates 4' vanaf april volgend jaar wordt opgenomen en dat ze mikken op een 2011 release.

Om je een beetje een idee te geven wie Captain Nemo is hieronder 2 foto's met 2 verschillende types.

Uit: The League of Extraordinary Gentlemen (2003) (rechts)


Uit: Captain Nemo and the Underwater City (1969)



NieuwsFilm

meest populair