Humor

Hoe Terminator had moeten eindigen

Geweldige mash-up van Terminator en Back to the Future.

door Bram de Groot op 02.10.2009 om 12:08 in Humor
Op de website howitshouldhaveended.com verscheen een komische video waarin een "alternatief" einde wordt gegeven aan Terminator (Salvation). Het is een getekende mash-up van de Terminator films en Back to the Future. Erg vermakelijk.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

conspiracyofone

Avatar

Tof hoor, zouden ze nog een voorbeeld aan kunnen nemen.

Spijker

Avatar

conspiracyofone "Tof hoor, zouden ze nog een voorbeeld aan kunnen nemen."


Wie?

abba82

Avatar

LMAO, echt te goed.

Toen ik hoorde dat MCG als director werd gekozen wist ik al dat het een mindere film zou worden. Snap tot op de dag van vandaag nog steeds niet waarom men hem als director heeft genomen. Zoveel mensen hadden het beter kunnen doen, ik bedoel als die man nou een paar topfilms op zijn naam had staan dan had ik het wel begrepen.

Breug

Avatar

abba82 "ik bedoel als die man nou een paar topfilms op zijn naam had staan dan had ik het wel begrepen."

Dat heb ik ook bij Brett Ratner wanneer die weer een franchise om zeep helpt. Bij sommige regiseurs wordt er gewoon gekeken of zijn films in het verleden veel winst hebben opgeleverd. En daaruit wordt geconcludeerd of hij een goede reggisseur is. Kwaliteit is nummer 2.

WoUtoMatiC

Avatar

Cool, de stemmen van doc en marty zijn geniaal. Arnie blijft lastig te imiteren.

Deweb

Avatar

Is dit niet eerder "how the Terminator should have been?"

abba82

Avatar

Breug "Dat heb ik ook bij Brett Ratner wanneer die weer een franchise om zeep helpt. Bij sommige regiseurs wordt er gewoon gekeken of zijn films in het verleden veel winst hebben opgeleverd. En daaruit wordt geconcludeerd of hij een goede reggisseur is. Kwaliteit is nummer 2."


Ja echt he, is jammer. Maar weet je wat het nou is. Waarom doen ze het niet zoals bij Transformers, iemand die zich bezig houdt met het verhaal en de andere met de aktie. Zoals Bay and Spielberg.

Maar MCG, wat een gast is dat zeg. Dan heb je zulke acteurs tot je beschikking en dan bak je er nog geen kloot van. Echt zonde.

WiXX

Avatar

abba82 "Ja echt he, is jammer. Maar weet je wat het nou is. Waarom doen ze het niet zoals bij Transformers, iemand die zich bezig houdt met het verhaal en de andere met de aktie. Zoals Bay and Spielberg.

Maar MCG, wat een gast is dat zeg. Dan heb je zulke acteurs tot je beschikking en dan bak je er nog geen kloot van. Echt zonde."


Bij Transformers had een kind van 11 nog hetzelfde verhaal op een papiertje kunnen kladden, dus de vergelijking is niet echt van het kaliber "hiep hoi toeter" (of juist wel).

abba82

Avatar

WiXX "Bij Transformers had een kind van 11 nog hetzelfde verhaal op een papiertje kunnen kladden, dus de vergelijking is niet echt van het kaliber "hiep hoi toeter" (of juist wel)."


Nee je begrijpt me niet echt. Ik bedoel Transformers heeft er alles uitgehaald wat er uit halen was. Mede door Spielberg. Ik bedoel juist te zeggen als MCG nou iemand erbij had gehad die zich meer het verhaallijn kon bezighouden dan was het niet zo een flop geworden. Want het lijkt of hij helemaal niet zijn best heeft gedaan om hier nog wat van te maken. Enige wat ik zag waren explosies en nog meer explosies.

ghossler

Avatar

WHAHA THE SMASH UP TUSSEN BACK TO THE FUTURE EN TERMINATOR IS ECHT GOED GEDAAN HIER:d

rnngade

Avatar

Heb gisteren de director's cut gezien van terminator en vond 'm 100% meevallen. Na alle slechte geluiden had ik echt een draak van een film verwacht.
Wat het verhaal betreft... Ja er zitten wat plotgaatjes in maar als aanloop naar een mogenlijk 5 en 6 zat er wel enige logica in. Jammer dat we dat na het floppen van de film waarschijnlijk niet meer gaan zien.

NieuwsFilm

meest populair