Algemeen

Sequels voor Superbad en Pineapple Express

Producer, schrijver en regisseur Judd Apatow geeft uitgebreid uitleg over de mogelijkheden van deze twee films...

door Sam Duijf op 20.11.2009 om 16:13 in Algemeen
Judd Apatow kennen we allemaal als regisseur, schrijver of producer van een reeks zeer succesvolle komedies. De man stond aan de wieg van films als Superbad, Funny People, Pineapple Express, Knocked Up en The 40 Year Old Virgin. Terwijl Hollywood tegenwoordig op elk succes minstens twee sequels lijkt te laten volgen, heeft Apatow tot op heden nog geen enkele sequel gemaakt.

Toch zijn er twee films uit het voorgaande succesvolle rijtje die eventueel een sequel zouden kunnen krijgen. Volgens Apatow zelf gaat het hier om Superbad en Pineapple Express. De schrijvers van de twee films (maatjes Seth Rogen en Evan Goldberg) hebben echter aangegeven veel tijd nodig te hebben.

Apatow had hierover het volgende te zeggen: 'Ze (Rogen en Goldberg red.) willen Superbad niet verpesten. De film was ontzettend goed en mag niet verkracht worden door een slappe sequel. Het kan dus nog wel even duren als er een sequel komt, de twee hebben immers jaren gedaan over het script van deel 1.'

'Er is beter nieuws met betrekking tot een Pineapple Express deel 2. Pineapple Express kan uitgebreid worden tot een serie stonerfilms, a la Cheech And Chong of Harold And Kumar. Er is ook veel vraag naar een terugkeer van James Franco in zijn rol als de ultieme stoner.' Aldus Apatow. De man wilde echter niks kwijt over de status van de scripts die Seth Rogen en Evan Goldberg aan het schrijven zijn voor de sequels... Het is dus wachten geblazen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HaroldAndKumar

Avatar

Awesome! Ik was wel weer eens toe aan een nieuwe serie stonerfilms. Harold And Kumar 3 is wel op komst, maar als die slechter wordt dan deel 2 doet dit grote afbraak aan de serie. Van mij hoeft er overigens geen sequel op Superbad te komen. Deze film staat echt op zichzelf naar mijn mening. Maar een Pineapple Express 2 zou top zijn!

Planethugo

Avatar

Pineapple express was echt geweldig, superbad vond ik wel ok maar niet meer dan dat. laat maar komen dat vervolg dus

Aston

Avatar

Goed nieuws! Dat waren mijn favoriete twee. Voornamelijk Superbad vond ik geweldig. Al 3 keer gezien.

Awas Iku Setan

Avatar

Vond Superbad veel leuker dan Pineapple Expres , ben benieuwd

NieuwsFilm

meest populair