Uncharted krijgt nieuwe schrijvers

Gameverfilming nog steeds in de planning.

Latino Review meldt ons dat Joshua Oppenheimer en Thomas Dean Donnelly zijn aangesteld om een script te schrijven voor de verfilming van de succesvolle game Uncharted: Drake's Fortune. De mannen waren eerder verantwoordelijk voor het script van Sahara (2005) en Sound of Thunder (2003). Ook zijn ze ingehuurd voor de scripts voor Dead of Night (2010) en Conan (2010).

Eerder was gecommuniceerd dat Kyle Ward het script moest schrijven. Klaarblijkelijk is dit op het laatste moment dan toch niet rondgekomen.

Uncharted draait om het avontuur van Nathan Drake, een avontuurlijke schattenzoeker die op zoek is naar het goud van El Dorado op een onbewoond eiland in de Pacifische Oceaan. Hij wordt vergezeld door Elena Fisher, een nieuwsgierige en tikkeltje brutale journaliste, die een exclusieve documentaire over de speurtocht van Nathan maakt. De wat oudere Sullivan vervult de andere belangrijke bijrol. Hij is een ietwat louche figuur die een torenhoge gokschuld heeft opgebouwd, maar hij heeft een hart van goud.



NieuwsFilm

meest populair