Ook The Last Airbender wordt omgezet in 3D

De late omzetting was bij Clash of the Titans nu niet echt een succes te noemen.

De 3D hype begint nu echt bizarre vormen aan te nemen nu Paramount bekend heeft gemaakt dat The Last Airbender, een van de grootste blockbusters deze zomer, ook al wordt omgezet naar 3D. De film, die tweedimensionaal is opgenomen, zal de Amerikaanse releasedatum van 2 juli wel gewoon halen.

Het nieuws van de omzetting komt vlak na de kritiek op Clash of the Titans, die in 6 tot 8 weken ook even snel werd omgezet naar 3D om mee te liften op het succes van Avatar. De resultaten van die omzetting waren op zijn zachtst gezegd niet erg succesvol. Paramount meldt echter dat ze al maanden bezig zijn met tests om te kijken hoe een omzetting uit zou pakken. Ze waren dusdanig tevreden met het resultaat dat ze het voorlegden aan regisseur M. Night Shyamalan die ook enthousiast reageerde.

Een paar uur voor de bekendmaking van Paramount bracht Sony overigens het nieuws de wereld in dat The Green Hornet, van regisseur Michel Gondry met Seth Rogen in de hoofdrol, ook naar 3D wordt omgezet. Het lijkt er dus op dat Hollywood nog lang niet klaar is met de 3D hype en steeds meer films in allerijl wil omzetten om maar zo veel mogelijk geld binnen te halen.



NieuwsFilm

meest populair