GI Joe sequel in 2012

2012 wordt wel een hele goede filmzomer...

Dat GI Joe: Rise of Cobra een vervolg zou krijgen was bekend, maar nog niet wanneer. De hevig bekritiseerde film deed het goed in de box-office, dus dat was ook te verwachten. Het was echter nog niet bekend wie het scenario voor de film zouden schrijven. Dit zijn uiteindelijk de schrijvers van Zombieland geworden: Rhett Reese en Paul Wernick.

MTV stelde een aantal vragen aan producer Lorenzo di Bonaventura, die eerder verantwoordelijk was voor films als Transformers. Tijdens het interview bleek onder andere dat er nog geen volledig scenario is, maar dat dit wel binnenkort het geval zal zijn. De twee mannen werken er blijkbaar al een tijdje aan, dus binnenkort is het af. Bonaventura stelde wel al te weten dat het scenario kwalitatief goed is en dat er weer een bepaalde toon is in de film.

Op de vraag of onder andere Channing Tatum, Joseph Gordon-Levitt en andere castleden terugkeren kon Bonaventura geen uitsluitsel geven – daarvoor moet natuurlijk eerst het scenario af zijn. Verder zijn er nog geen data geprikt voor de film. Er wordt echter wel gemikt op een release ergens in de zomer van 2012. Om die deadline te halen denkt Bonaventura dat de opnames de volgende lente beginnen.

Het ziet er dus naar uit dat 2012 een geweldige filmzomer wordt, met onder andere The Avengers, Batman 3, het vervolg op de Star Trek remake én de remake van Spider-Man heeft GI Joe 2 hevige concurrentie.



NieuwsFilm

meest populair