Regisseur voor game-verfilming Uncharted

Dat is toch die kerel die zijn acteurs de huid vol scheldt?

De laatste keer dat we iets hoorden over Sony's aankomende verfilming van de uitermate succesvolle Playstation 3 game Uncharted: Drake's Fortune was in november. Toen vernamen we dat Thomas Dean Donnelly en Joshua Oppenheimer, het duo achter Sahara en de nog te verschijnen Conan remake, het script mochten gaan schrijven. Via de LA Times weten we nu ook wie er in aanmerking komt voor de regiestoel: David O. Russell.

Sony is volgens de verhalen zeer content met het script en had de film al bijna gepland voor een release in de zomer van 2011 (dit plan is uiteindelijk niet doorgezet). Russells naam staat dus op het lijstje van mogelijke regisseurs, maar de Times zegt daar wel bij dat het op het moment slechts bij ontmoetingen blijft en dat er nog lang geen handtekeningen worden gezet. Russell zit momenteel in de eindfase van The Fighter, een boksfilm met Mark Wahlberg en Christian Bale.

Voor de mensen bij wie geen belletje gaat rinkelen bij het horen van de naam David O. Russell. Hij werd al eens op zijn smoel geslagen door George Clooney tijdens de opnames van Three Kings en hij kon niet echt door één deur met actrice Lily Tomlin bij het maken van zijn film I Heart Huckabees. Het bewijs hiervoor zie je hieronder:


En nog even de game-trailer van Uncharted: Drake's Fortune.



NieuwsFilm

meest populair