Derde Ghostbusters met kerst 2012

Aldus hoofdrolspeler Harold Remis.


In de zomer van 2012 krijgen we een boel schitterende films voorgeschoteld, zoals The Avengers, Batman 3, het vervolg op de Star Trek remake én de remake van Spider-Man. Een vraag die wellicht opkomt is of er dan wel films overblijven voor de rest van het jaar, en het antwoord is nu duidelijk ja.

Volgens hoofdrolspeler Harold Ramis komt de derde Ghostbusters film namelijk rond kerst 2012 uit in de bioscopen. "Well, there's been a lot of talk about a third Ghostbusters film, which has now become real. It's... I can say with some certainty that there will be a third movie. It won't be out until Christmas 2012, but the work is going on now."

Ondanks die schijnbare belofte is er nog steeds geen 100% zekerheid - hij zegt het zelf al "with some certainty"; dit waarschijnlijk omdat hoofdrolspeler Bill Murray herhaaldelijk heeft aangegeven er eigenlijk geen zin in te hebben, en omdat de studio een nieuwe regisseur zou zoeken. Het zou eigenlijk de bedoeling zijn geweest dat regisseur Ivan Reitman, die ook verantwoordelijk was voor deel een en twee, terug zou keren voor het derde deel, maar dit gaat dus waarschijnlijk niet door.

Verder zou het scenario geschreven worden door Lee Eisenberg en Gene Stupnitsky, die eerder verantwoordelijk waren voor het scenario van Year One, die geregisseerd werd door Ramis.

NieuwsFilm