Liefde over de hele wereld

Paris, Je t'aime en New York, I Love You krijgen drie vervolgen.

Na de twee omnbius films Paris Je t'aime en New York, I Love You, voegen nu ook Shanghai, Rio de Janeiro en Jerusalem zich bij de steden in de City of Love serie. Deze films bestaan uit een aantal korte films, geregisseerd door verschillende regisseurs, die allen op de een of andere manier moeten gaan over de liefde in een bepaalde stad.

Paris, Je t'aime was de eerste (en vooralsnog beste) in de reeks en had gedenkwaardige bijdrages van onder meer Alexander Payne en de broertjes Coen. New York, I Love You trok vervolgens al veel minder prestigieuze namen, maar de producenten hebben besloten vrolijk verder te gaan met deze in potentie interessante serie.

Shanghai wordt de volgende stad in de reeks en regisseurs als Jim Sheridan (Brothers) en Gabriele Muccino (The Pursuit of Happiness) hebben hun medewerking al toegezegd. Voor Rio, I Love You hebben onder andere Guillermo Arriaga (The Burning Plain) en Fernando Meirelles (Cidade de Deus) zich dan weer gecommitteerd. Het is nog niet bekend wanneer de films in de bioscopen te zien zullen zijn.



NieuwsFilm

meest populair