Algemeen

Liefde over de hele wereld

Paris, Je t'aime en New York, I Love You krijgen drie vervolgen.

door Arman Avsaroglu op 15.05.2010 om 08:27 in Algemeen
Na de twee omnbius films Paris Je t'aime en New York, I Love You, voegen nu ook Shanghai, Rio de Janeiro en Jerusalem zich bij de steden in de City of Love serie. Deze films bestaan uit een aantal korte films, geregisseerd door verschillende regisseurs, die allen op de een of andere manier moeten gaan over de liefde in een bepaalde stad.

Paris, Je t'aime was de eerste (en vooralsnog beste) in de reeks en had gedenkwaardige bijdrages van onder meer Alexander Payne en de broertjes Coen. New York, I Love You trok vervolgens al veel minder prestigieuze namen, maar de producenten hebben besloten vrolijk verder te gaan met deze in potentie interessante serie.

Shanghai wordt de volgende stad in de reeks en regisseurs als Jim Sheridan (Brothers) en Gabriele Muccino (The Pursuit of Happiness) hebben hun medewerking al toegezegd. Voor Rio, I Love You hebben onder andere Guillermo Arriaga (The Burning Plain) en Fernando Meirelles (Cidade de Deus) zich dan weer gecommitteerd. Het is nog niet bekend wanneer de films in de bioscopen te zien zullen zijn.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DanielC

Avatar

Gaaf! Vond beide films erg vermakelijk, en ben groot fan van grote steden. Je krijgt een hoop mooie shots van deze steden te zien in de films, so I'm in ;) Had alleen gehoopt dat Berlijn of London ook een film zou krijgen.

benjamin

Avatar

DanielC "Gaaf! Vond beide films erg vermakelijk, en ben groot fan van grote steden. Je krijgt een hoop mooie shots van deze steden te zien in de films, so I'm in ;) Had alleen gehoopt dat Berlijn of London ook een film zou krijgen."


London lijkt mij inderdaad hier een goede stad voor.

Thiver

Avatar

Jeruzalem, I love you... met je explosies, burgerslachtoffers en stenengooiers? :}

nieuwslaatste nieuws

meest populair