Algemeen

Michael Keaton wil nieuwe Beetlejuice

Say it once... Say it twice... But we dare you to say it THREE TIMES.

door Bram de Groot op 08.06.2010 om 09:46 in Algemeen
Het is al enige tijd vrij stil rond Michael Keaton. De afgelopen vijf jaar was hij niet te zien in grote Hollywood films. Zijn laatste echte wapenfeit was de horror White Noise uit 2005. Deze film scoorde redelijk aan de box office. Tussendoor was hij
nog wel te horen in de Pixar animatiefilm Cars (2006) en horen we hem binnenkort in Toy Story 3 als het personage Ken. De website Moviehole sprak onlangs met de acteur over een mogelijke Beetlejuice (1988) sequel.

Moviehole vroeg hem of hij zin heeft in een tweede deel: Op de vraag "We were wondering, is there going to be a sequel? I heard Geena Davis is ready to go if it happens" antwoordde Keaton: "Oh I'd do that in a heartbeat. That's the one thing I'd love to do again.

Lees hier het hele artikel van Moviehole.

Niet echt concreet. Wat denken jullie van een tweede Beetlejuice? Doen of niet? Hier nog even een opfrisser met de trailer van het eerste deel:


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

timdekw

Avatar

Die film zal ik eerst nog eens een keertje moeten kijken, want dat is alweer wat jaartjes geleden en ik kan me nog maar weinig herinneren van die jaartjes Smiley face

Wat ik me er nog van kan herinneren is dat ik me er opzich wel mee vermaakt heb, maar meer dan dat...
Maarja, voor Keaton zou het niet verkeerd zijn weer eens een leuk rolletje te spelen, maar of Beetlejuice het vandaag de dag nog goed zou doen???

El_Mariachi

Avatar

Zolang Tim Burton het doet: bring it on! Er is best ruimte voor een vervolg. Michael Keaton weer iets groots zien aanpakken lijkt me cool. Ik vind hem nog altijd de beste Bruce Wayne. Jammer dat 'ie niet in veel meer films speelt.

Ereptile

Avatar

Ik heb deze film heeeel lang geleden eens op tv gezien. Vond m wel lachen :9 Die make-up van Beetlejuice doet mij wel een beetje denken aan The Joker in The Dark Knight...Maar verder klinkt een deel 2 van Beetlejuice wel leuk :D

B@chelor

Avatar

Nee. De special effects uit deel 1 zijn zo lekker gedateerd; geweldig! Mochten ze nu een vervolg maken dan zal dat met CGI gedaan, en dat zou ik niet op prijs stellen }:

timdekw

Avatar

B@chelor "Nee. De special effects uit deel 1 zijn zo lekker gedateerd; geweldig! Mochten ze nu een vervolg maken dan zal dat met CGI gedaan, en dat zou ik niet op prijs stellen }:"


Inderdaad. De special effects maken de film juist zo leuk om naar te kijken. Het zou leuk zijn om dat vandaag de dag nog eens terug te zien, maar die kans acht ik helaas erg klein.

filmgast

Avatar

Ereptile "Ik heb deze film heeeel lang geleden eens op tv gezien. Vond m wel lachen :9 Die make-up van Beetlejuice doet mij wel een beetje denken aan The Joker in The Dark Knight...Maar verder klinkt een deel 2 van Beetlejuice wel leuk :D"Lijkt de makeup van The Joker dus niet op die van Beetlejuice....

Sandvink

Avatar

Deel 1 was wel leuk. Nog ietsiepietsie te braaf naar mijn mening, maar wel leuk. Ik zou graag een deel 2 zien.

esteban

Avatar

Ik ben altijd een énorme fan van de TV-serie geweest. Vreemd genoeg was de cartoon pákken inventiever dan de film van Tim Burton. 'k Heb Michael Keaton ook nooit zo geweldig gevonden als 'Beetlejuice', ook al klinkt het raar om dat te zeggen, gezien het zijn personage is.

In forumtopics als "Van welke film wil je wél een remake zien?" heb ik deze dan ook altijd naar voor geschoven. In stop-motion als het kan, door Henry Selick als het kan en laat Jim Carrey maar een fantastische stem bedenken, imo.

NieuwsFilm

meest populair