Volledige cast Spielberg's War Horse bekend

Jonge acteur Jeremy Irvine grijpt de hoofdrol.

Deze week berichtten we dat de casting voor de nieuwe film van Steven Spielberg, War Horse, in volle gang was, en nu is de zoektocht al tot een einde gekomen. De geruchten over mogelijke hoofdrolspelers die eerder gingen klopten blijkbaar niet, want de hoofdrol in de film zal niet worden gespeeld door Eddie Redmayne, maar door de onbekende, jonge acteur Jeremy Irvine, die vooral ervaring heeft op het toneel.

Irvine zal worden omringd door een sterke cast, met daarin onder andere Niels Arestrup (die filmliefhebbers vast kennen van zijn grootse prestatie in Un Prophete) en David Kross, bekend uit The Reader. Daarnaast hebben ook de grote Britse acteurs Emily Watson en David Thewlis rollen in de film.

War Horse, een boek van Michael Morpurgo uit 1982, speelt zich af in 1914, ten tijde van de eerste wereldoorlog. Het boek gaat over de vriendschap en lotsverbintenis tussen een jongen en zijn paard, die van elkaar gescheiden worden als het paard door soldaten wordt meegenomen naar de frontlinie.



NieuwsFilm

meest populair