Minder geld voor Gears of War

Stelletje krenten daar bij New Line...

New Line Cinema heeft besloten te snijden in het budget van de Gears of War verfilming. Sinds Len Wiseman (Die Hard 4) niet meer aan het project vastzit is het een stuk makkelijker voor de studio om het budget te verlagen. Hij vertrok in april toen het budget ook al een enorme opdonder kreeg. Zoals het er nu voor staat kan het allemaal nog steeds goed uitpakken met Gears of War; sciencefiction films als Serenity en District 9 hebben in het verleden bewezen dat er geen belachelijke bedragen nodig zijn voor een goede film.

Gears of War volgt de soldaten van Delta Squad die vechten om de menselijke bewoners van de fictionele planeet Sera te redden van een wrede, onderaardse vijand die bekend staat als de Locust Horde. De hoofdpersoon uit de games heet Marcus Fenix, een voormalige gevangene en door de oorlog geharde soldaat. Als je het spel met zijn tweeën speelt, krijgt speler 2 Fenix’ vriend en medesoldaat Dominic Santiago (Dom) onder zijn of haar hoede.

Gears of War laat al een behoorlijke tijd op zich wachten. De productie voor de game verfilming is nog steeds niet van start gegaan. Volgens IMDb ligt de releasedatum ergens in 2012.



NieuwsFilm

meest populair