Algemeen

Tarzan keert terug in 3D

Geheel nieuw avontuur van Lord Greystoke II.

door Bram de Groot op 10.08.2010 om 07:59 in Algemeen
De fictieve jungleheld Tarzan keert binnen enkele jaren terug op het witte scherm. Volgens Variety wordt er een CGI film gemaakt door de filmmaatschappij Constantin Films. Robert Kulzer en Reinhard Klooss zijn de producenten achter de animatiefilm die ook in 3D moet verschijnen.

Tarzan is uiteraard bekend van de verhalenreeks van Edgar Rice Burrough, dat in 1912 begon met Tarzan of the Apes. In 1999 gaf Walt Disney als laatste een grote Tarzan film uit met de animatiefilm die simpelweg Tarzan heet. Disney werkt op dit moment overigens aan een andere Burroughs verfilming, namelijk de live-actionfilm John Carter of Mars, die in 2012 moet uitkomen.

Constantin is het meest bekend van de Resident Evil en Fantastic Four franchises. Hun laatste project is ook een terugkeer van een heldenverhaal. Regisseur Paul W.S. Anderson regisseert voor de maatschappij namelijk een live-action 3D film The Three Musketeers (2011).

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

Om eerlijk te zijn haat ik 3D... slecht voor de ogen en moeilijk om films me te volgen..

khad liever geen 3d maar gewoon. maar ja wat kun je er aan doen.. :p

we zullen wel zien.

Lord Voldemort

Avatar

YES, IN 3D!
Ik was al bang dat ze een film niet in 3D zouden maken, pheew... wat een verlichting. En leuk dat er een foto bij staat van George of the Jungle. :E

NieuwsFilm

meest populair