Algemeen

Green Lantern doodt Deadpool?

Oorlog op komst in superheldenland door Ryan Reynolds...

door Bram de Groot op 13.08.2010 om 08:47 in Algemeen
De laatste jaren leken de verfilmingen van Marvel Comics het te winnen die van DC Comics. In ieder geval in hoeveelheid, aangezien The Dark Knight (2008) (Batman valt onder DC Comics) nog steeds en veruit de best verdiende comicverfilming is. Nu het genre op het hoogtepunt lijkt te komen, lijken de filmmaatschappijen behoorlijk zenuwachtig te worden bij het veilig stellen van hun succesvolle superheldenadaptaties.

De maatschappijen Warner Bros. (verfilmt bij alle DC Comics titels) en 20th Century Fox (o.a. bekend van de X-Men films) maken zich namelijk erg druk om Ryan Reynolds. Zoals ondertussen bekend mag zijn, is de acteur zeer gewild in Superheldenland. Al eerder speelde hij in Blade: Trinity (2005), X-Men Origins: Wolverine (2009) en is hij gecast voor Deadpool en Green Lantern. De laatste twee films moeten beide in de zomer van 2011 verschijnen.

Aangezien onlangs bekend werd dat er al gewerkt wordt aan een snelle opvolger van Green Lantern en er mogelijk zelfs een trilogie in de pijplijn zit, beginnen de mensen bij 20th Century Fox zich zorgen te maken over de gewenste Deadpool film. Niet onterecht uiteraard, aangezien Reynolds al gecast is.

De Deadpool bedenker Rob Liefeld kijkt met argusogen naar de ontwikkelingen rondom de verfilmingen en tweet er flink op los:Liefeld heeft dus zo zijn bedenkingen bij de huidige ontwikkelingen in het superhelden-filmland en de ondertussen veel besproken Deadpool verfilming. Fox zou op dit moment overigens in gesprek zijn met Robert Rodriguez om Deadpool te regisseren.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasG

Avatar

leidenaar "off-topic: Hoop dat ze nog eens een reboot maken van Spawn,want die film was natuurlijk best slecht maar je kunt er echt een hele goede duistere film mee maken."


Absoluut! ik ben geen comics fanaat maar ik heb van een maat eens 2 omnibussen gekregen en damn dat leent zich uitermate goed voor een vette donkere film.

O.T Is Ryan Reynolds de enige die een comicbook hero wil spelen ofzo? genoeg acteurs die deze rol kunnen doen dacht ik zo?

Decepticon

Avatar

benjamin "Volgens mij is hoeveel iets opbrengt gewoon een feit."
Ja, dat dacht ik ook, misschien houdt Tukkerstein er andere ideeen op na? :9

Zou Bradley Cooper geen goede Deadpool kunnen zijn als Reynolds niet meer kan? Die heeft ook gevatte humor en is ook buffed.

Wat een gejank altijd over dat Fox Marvel films verneukt, ok X3 had meer ingezeten en in Wolverine had nog veel meer in gezeten, maar het zijn geen slechte films, gewoon mooie actiefilms. IMO niet verneukt, maar ja das mijn mening.
X1 en X2 zijn uiteraard gewoon dondersgoed.

benjamin

Avatar

tukkerstein ""In ieder geval in hoeveelheid, aangezien The Dark Knight (2008) (Batman valt onder DC Comics) nog steeds en veruit de best verdiende comicverfilming is."

Waar the fuck slaat dat op? Mogen we dat lekker zelf uitmaken?"


Volgens mij is hoeveel iets opbrengt gewoon een feit.

tukkerstein

Avatar

"In ieder geval in hoeveelheid, aangezien The Dark Knight (2008) (Batman valt onder DC Comics) nog steeds en veruit de best verdiende comicverfilming is."

Waar the fuck slaat dat op? Mogen we dat lekker zelf uitmaken?

Angelater

Avatar

B@chelor "Nee, geen tv-serie!! Dan krijg je zo'n crap serie als die blade."


Hangt eigenlijk van de tv kanaal af in Amerika die de serie produceert. Als we aan CWB denken zal de serie vol liefdesverdriet en vampieren zitten. Als we aan HBO gaan denken zal de serie wel wat toevertrouwde centjes ontvangen en deze hoogstwaarschijnlijk op een goede manier laten spenderen, zoals aan het verhaal, acteurs + settings.

HBO is altijd wel geld waard ;)

leidenaar

Avatar

Off-topic: Hoop dat ze nog eens een reboot maken van Spawn,want die film was natuurlijk best slecht maar je kunt er echt een hele goede duistere film mee maken.

Ereptile

Avatar

B@chelor "Ik liever ook hoor. Ik vind 't wel jammer die geruchten dat het misschien nu toch niet meer doorgaat (voorlopig).

Nog wat nieuw nieuws on GL;

green"


Ik denk dat er enorm veel mensen zijn die hopen dat de Deadpool film er komt ;) Wat voor FOX betekend: geld... Vraag me af of ze dat zomaar aan zich voorbij laten gaan. Ik vind die rumors ook niet prettig, maar ik denk wel dat Deadpool word gemaakt ;)

En godzijdank weet ik niets van Green Lantern :P Staan mega spoilers die me toch niets zeggen :P betekend voor mij gewoon de film kijken dus. En later van de GL fans horen wat er wel of niet klopte in de film :P

B@chelor

Avatar

Neooo "Ik hoop het niet zeg! Deadpool is interessante superheld met een soort humor die perfect aansluit bij Ryan Reynolds. Daarnaast schijnt hij zelf heel betrokken te zijn bij het DP project."


Ik liever ook hoor. Ik vind 't wel jammer die geruchten dat het misschien nu toch niet meer doorgaat (voorlopig).

Nog wat nieuw nieuws on GL;

green

B@chelor

Avatar

Angelater "En ik maar denken dat ik de enigste was die er zo over dacht O+
Zelfs met Rodriguez is het nog zelfs mogelijk om dat ding te verpesten.
Laat een Deadpool film dan maar liggen :N

Misschien TV-Serie?"


Nee, geen tv-serie!! Dan krijg je zo'n crap serie als die blade.

PS
Al moet ik zeggen dat X2 wel een goede film is, ondanks dat ie van Fox is.

Ereptile

Avatar

Voor wie het nog niets wist, Deadpool is degene die zichzelf eens
"Een kruising tussen Ryan Reynolds en een Shar-Pei" noemde. Waardoor Reynolds de rol wilde spelen, en hij speelde hem al in X-Men Origins.

Met Ryan Reynolds & Rodriguez heb ik zowizo vertrouwen in de film, en ik hoop gewoon dat de Deadpool film uitkomt :D Fox heeft nog wat goed te maken na Barakapool... Zal de film zoiets worden als Scott Pilgrim of...?

afbeelding

Angelater

Avatar

B@chelor "En Fox verneukt toch veel marvel films..."


En ik maar denken dat ik de enigste was die er zo over dacht O+
Zelfs met Rodriguez is het nog zelfs mogelijk om dat ding te verpesten.
Laat een Deadpool film dan maar liggen :N

Misschien TV-Serie?

Neooo

Avatar

Ik hoop het niet zeg! Deadpool is een interessante superheld met een soort humor die perfect aansluit bij Ryan Reynolds. Daarnaast schijnt hij zelf heel betrokken te zijn bij het DP project.

B@chelor

Avatar

Dat zat er dik in. Als de Green Lantern trilogie een vette reeks wordt, vind ik 't niet heel erg als hij geen deadpool speelt. Er is vast een andere goede acteur die heel adrem is en veel humor heeft. Deadpool draagt toch een masker over z'n harses. En Fox verneukt toch veel marvel films...

nieuwslaatste nieuws

meest populair