Green Lantern doodt Deadpool?

Oorlog op komst in superheldenland door Ryan Reynolds...

De laatste jaren leken de verfilmingen van Marvel Comics het te winnen die van DC Comics. In ieder geval in hoeveelheid, aangezien The Dark Knight (2008) (Batman valt onder DC Comics) nog steeds en veruit de best verdiende comicverfilming is. Nu het genre op het hoogtepunt lijkt te komen, lijken de filmmaatschappijen behoorlijk zenuwachtig te worden bij het veilig stellen van hun succesvolle superheldenadaptaties.

De maatschappijen Warner Bros. (verfilmt bij alle DC Comics titels) en 20th Century Fox (o.a. bekend van de X-Men films) maken zich namelijk erg druk om Ryan Reynolds. Zoals ondertussen bekend mag zijn, is de acteur zeer gewild in Superheldenland. Al eerder speelde hij in Blade: Trinity (2005), X-Men Origins: Wolverine (2009) en is hij gecast voor Deadpool en Green Lantern. De laatste twee films moeten beide in de zomer van 2011 verschijnen.

Aangezien onlangs bekend werd dat er al gewerkt wordt aan een snelle opvolger van Green Lantern en er mogelijk zelfs een trilogie in de pijplijn zit, beginnen de mensen bij 20th Century Fox zich zorgen te maken over de gewenste Deadpool film. Niet onterecht uiteraard, aangezien Reynolds al gecast is.

De Deadpool bedenker Rob Liefeld kijkt met argusogen naar de ontwikkelingen rondom de verfilmingen en tweet er flink op los:



Liefeld heeft dus zo zijn bedenkingen bij de huidige ontwikkelingen in het superhelden-filmland en de ondertussen veel besproken Deadpool verfilming. Fox zou op dit moment overigens in gesprek zijn met Robert Rodriguez om Deadpool te regisseren.



NieuwsFilm

meest populair