Meer Fantastic Four castinggeruchten

Stephen Moyer als Doctor Doom en Alice Eve als The Invisible Woman?

Korte tijd geleden hadden waren er nog allerlei castinggeruchten aangaande de aankomende reboot van Fantastic Four. Het betrof onder andere Adrien Brody en Jonathan Rhys Meyers, die allebei de rol van Mr. Fantastic zouden willen, Amber Heard die voor Invisible Girl zou gaan en Kevin Pennington die de Human Torch zou gaan.

Een van de rollen die niet genoemd werd in dat bericht, en toch erg belangrijk is, is die van badguy Doctor Doom. Daar komt nu verandering in, aangezien acteur Stephen Moyer het aanbod heeft gekregen de rol op zich te nemen. De acteur was eerder te zien in onder andere 88 Minutes en Empathy en is binnenkort in Priest te zien.

Daarnaast lijkt het erop dat Amber Heard concurrentie krijgt: ook Alice Eve zou de rol van Invisible Woman willen. Het lijkt er overigens ook op dat de ontstaansgeschiedenis van de Fantastic Four niet uitgebreid behandeld gaat worden: het plan zou zijn die tijdens de openingcredits te behandelen.

20th Century Fox zou het plan hebben de film in de zomer van 2012 uit te brengen. Daarbij krijgt de film dus concurrentie van onder andere de Spider-Man-reboot, The Avengers en Batman 3.

NieuwsFilm

meest populair