Veel Setfoto's uit nieuwe films

Onder andere de nieuwe Steven Spielberg en de langverwachte samenwerking tussen Angelina Jolie en Johnny Depp.

Veel setfoto's uit nieuwe, interessante speelfilms verschenen de afgelopen dagen op het web en vandaar maakten we vandaag een selectie van de interessantste afbeeldingen.

The Tourist, Florian Henckel von Donnersmarck
In The Tourist speelt Depp een Amerikaanse toerist die in een web van intriges verzeild raakt door een een vrouwelijke Interpol agent (Jolie). Deze probeert op haar beurt een crimineel te achterhalen die eens haar geliefde was.



Cowboys and Aliens, Jon Favreau
Cowboys & Aliens, gebaseerd op de gelijknamige stripromanreeks van Platinum Studios, vertelt het fictieve verhaal van de traditionele vijanden van het Wilde Westen - cowboys en Indianen - die moeten samenwerken wanneer ze aangevallen worden door alien.



War Horse, Steven Spielberg
War Horse, een boek van Michael Morpurgo uit 1982, speelt zich af in 1914, ten tijde van de eerste wereldoorlog. Het boek gaat over de vriendschap en lotsverbintenis tussen een jongen en zijn paard, die van elkaar gescheiden worden als het paard door soldaten wordt meegenomen naar de frontlinie.




Gulliver's Travels, Rob Letterman
De film is gebaseerd op het klassieke boek van Jonathan Swift en gaat over Lemuel Gulliver (Jack Black), een bezielde reisjournalist, die een opdracht krijgt die hem in de Bermuda driehoek brengt. Als zijn schip vergaat, spoelt hij aan op het verborgen eiland Lilliput, waar alleen maar hele kleine mensjes wonen.



Arthur, Jason Winer
Arthur is de remake van een film uit 1981 over een rijke playboy die zijn erfenis dreigt te verliezen als hij valt voor een vrouw. Hoofdrollen worden gespeeld door Russell Brand en Helen Mirren.



NieuwsFilm

meest populair