Algemeen

Veel Setfoto's uit nieuwe films

Onder andere de nieuwe Steven Spielberg en de langverwachte samenwerking tussen Angelina Jolie en Johnny Depp.

door Arman Avsaroglu op 31.08.2010 om 14:05 in Algemeen
Veel setfoto's uit nieuwe, interessante speelfilms verschenen de afgelopen dagen op het web en vandaar maakten we vandaag een selectie van de interessantste afbeeldingen.

The Tourist, Florian Henckel von Donnersmarck
In The Tourist speelt Depp een Amerikaanse toerist die in een web van intriges verzeild raakt door een een vrouwelijke Interpol agent (Jolie). Deze probeert op haar beurt een crimineel te achterhalen die eens haar geliefde was.




Cowboys and Aliens, Jon Favreau
Cowboys & Aliens, gebaseerd op de gelijknamige stripromanreeks van Platinum Studios, vertelt het fictieve verhaal van de traditionele vijanden van het Wilde Westen - cowboys en Indianen - die moeten samenwerken wanneer ze aangevallen worden door alien.




War Horse, Steven Spielberg
War Horse, een boek van Michael Morpurgo uit 1982, speelt zich af in 1914, ten tijde van de eerste wereldoorlog. Het boek gaat over de vriendschap en lotsverbintenis tussen een jongen en zijn paard, die van elkaar gescheiden worden als het paard door soldaten wordt meegenomen naar de frontlinie.






Gulliver's Travels, Rob Letterman
De film is gebaseerd op het klassieke boek van Jonathan Swift en gaat over Lemuel Gulliver (Jack Black), een bezielde reisjournalist, die een opdracht krijgt die hem in de Bermuda driehoek brengt. Als zijn schip vergaat, spoelt hij aan op het verborgen eiland Lilliput, waar alleen maar hele kleine mensjes wonen.




Arthur, Jason Winer
Arthur is de remake van een film uit 1981 over een rijke playboy die zijn erfenis dreigt te verliezen als hij valt voor een vrouw. Hoofdrollen worden gespeeld door Russell Brand en Helen Mirren.




10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Http://twitpic.com/2k0yap

Hier nog een nieuwe harry potter foto... xd

Hoiii

Avatar

MrM "Eeehh je ziet een foto waar hij dikke wangen op heeft en gelooft meteen dat hij er iets aan heeft gedaan? foto's zijn misleidend en misschien is het wel voor zijn rol dat ze er iets aan hebben gedaan, verwacht niet meteen dat iemand implants in drukt"


inderdaad.

Swordfish

Avatar

Axeqlusive "Nou het is zo dat ik 14 april deze al tegen kwam op ...

Awful Plastic Surgery"

This photo of Johnny Depp with huge cheeks just hit the web. Does anyone know if they are prosthetic for the film?
Nou...weet iemand het antwoord of gaan we alleen maar speculeren?
Boeien...Depp is en blijft voor mij een groot acteur.

El_Mariachi

Avatar

Voor zover ik weet ziet Ons Johnny er in Pirates 4 precies zo uit zoals we van hem verwachten. Waren die opnamen niet pas NA The Tourist? Ik zou zeggen dat het gewoon prosthetics voor de film zijn.

Cowboys & Aliens. James Bond en Indiana Jones in één film, dat moet toch op een of andere manier wel cool worden?

Thiver

Avatar

Banned "Moet Spielberg niet bezig zijn met zijn "Tin Tin" aka Kuifje xd"

De opnamen voor die film zijn al een poosje afgerond. De film zit nu in de postproductiefase, dus nu mogen de wizzkids aan het werk.

Banned

Avatar

Moet Spielberg niet bezig zijn met zijn "Tin Tin" aka Kuifje xd

r3b00t

Avatar

Er zal ongetwijfeld een dikke laag make-up op zijn gezicht zitten, maar ik vind Depp totaal niet het type voor implantaten.

MrM

Avatar

Axeqlusive "Zo te zien is Depp ook gegrepen door Hollywood die zich blindstaart op plastic fantastic... moet je die "cheek implants" zien! Hij ziet er niet uit zo!"


Eeehh je ziet een foto waar hij dikke wangen op heeft en gelooft meteen dat hij er iets aan heeft gedaan? foto's zijn misleidend en misschien is het wel voor zijn rol dat ze er iets aan hebben gedaan, verwacht niet meteen dat iemand implants in drukt

Axeqlusive

Avatar

Zo te zien is Depp ook gegrepen door Hollywood die zich blindstaart op plastic fantastic... moet je die "cheek implants" zien! Hij ziet er niet uit zo!

nieuwslaatste nieuws

meest populair