Toekomst Deadpool wordt onzeker

Ryan Reynolds geeft voorrang aan de bovennatuurlijke actiefilm R.I.P.D.

Het was al een aantal weken bekend dat Robert Schwentke (Red) de voornaamste kandidaat was om R.I.P.D. te gaan regisseren. De film is gebaseerd op de gelijknamige Dark Horse comic en heeft Ryan Reynolds als hoofdrolspeler. Het is nu officieel bevestigd dat Schwentke de film inderdaad zal gaan maken. De vraag is alleen wat dit in zal gaan houden voor een andere comic verfilming van Ryan Reynolds, namelijk Deadpool.

Deadline bericht dat Reynolds eerst The Change-Up gaat maken en vervolgens gaat beginnen aan Safe House met Denzel Washington. Daarna zal er hoogstwaarschijnlijk begonnen worden aan R.I.P.D. Gezien de verwachting dat Warner Bros ook nog eens een Green Lantern sequel zal willen gaan maken, blijft er verdomd weinig tijd over voor Deadpool.

R.I.P.D. gaat over twee dode agenten die deel uitmaken van de 'Rest In Piece Department'. Ze zijn verantwoordelijk voor het overleden deel van de maatschappij en zitten dus achter boosaardige geesten aan i.p.v. levende boeven.

De film wordt gebaseerd op Peter M Lenkov’s graphic novel uit 1999, geschreven door Phil Hay en Matt Manfredi. Het project is al sinds 2006 in ontwikkeling.



NieuwsFilm

meest populair