Algemeen

Ghost Rider 2 komt er pas in 2012

Nicolas Cage terug in de huid van Johnny Blaze.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey op 18.09.2010 om 17:18 in Algemeen
Columbia Pictures heeft een releasedatum vastgelegd voor Ghost Rider: Spirit of Vengeance, het vervolg op de Marvel Comic-verfilming Ghost Rider uit 2007. De sequel van Mark Neveldine en Brian Taylor, het regieduo achter Crank en Crank: High Voltage, zal vanaf 17 februari 2012 in de Amerikaanse bioscopen draaien (in 2D en in 3D).

Hoewel de opnames van de sequel reeds gestart zijn (in de Roemeense hoofdstad Boekarest) en volgens hoofdrolspeler Nicolas Cage nog deze herfst zullen afgerond worden, zal de film dus toch niet in 2011 uitgebracht worden. Misschien houden de makers wel van symboliek: met de huidige releasedatum zal de vervolgfilm precies vijf jaar en één dag na het origineel in de zalen komen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

marcjeb

Avatar

SJRSVLDT "Al kwam ie pas in 2090, maakt me niet uit.. sterker nog, dat heb ik eigenlijk liever. De 100 ga ik hopelijk toch niet halen :E"


Je hoeft de film niet persee te zien hoor ;)

SJRSVLDT

Avatar

Al kwam ie pas in 2090, maakt me niet uit.. sterker nog, dat heb ik eigenlijk liever. De 100 ga ik hopelijk toch niet halen :E

benjamin

Avatar

CAGE "Ja sinds Leaving Las Vegas, had die niet vaak zijn hoogtepunten meer nee. Dat is wel hetgene ."


Dit jaar had hij toch enkele goede rollen in Bad Lieutenant en vooral het zalige Kick-Ass. Al moet ik er wel bij zeggen dat ik ook niet zit te wachten op Ghost Rider 2.

CAGE

Avatar

Ja sinds Leaving Las Vegas, had die niet vaak zijn hoogtepunten meer nee. Dat is wel hetgene .

Steve-O

Avatar

Ik mag Cage op zich niet zo als acteur....
Ghost Rider is best wel een slechte film maar ik geef ze nog een kans met het vervolg:9
Dus de opnames zijn dit jaar al klaar, werken ze dan een heel jaar aan de special effects?!
Hopelijk komt dat vuur er nu wat echter uit te zien en graag ook wat betere acteurs...

CAGE

Avatar

Vinden we helemaal niet erg, toch ? Ik iig. niet Ik kende die comic al niet echt toen die uitkwam . Laat staan de film . Slechte, Mislukte film . Jammer want Cage mag ik wel als acteur .

nieuwslaatste nieuws

meest populair