Algemeen

Chloe Moretz in comicverfilming Emily The Strange

Populairste Hollywood-tienersterretje, vooral bekend als Hit-Girl in Kick-Ass, is niet te stoppen!

door Jeffrey op 24.09.2010 om 17:04 in Algemeen
De 13-jarige Amerikaanse actrice Chloe Moretz, op dit ogenblik wellicht het populairste tienersterretje in Hollywood, heeft getekend voor de hoofdrol in de comicverfilming Emily The Strange.

Emily The Strange is een fictief tegencultureel personage dat bedacht werd door Rob Reger. Het excentrieke maar stijlvolle jonge meisje kreeg in 2005 een eigen stripreeks bij Dark Horse Comics. Reger: "Toen ik Chloe voor het eerst ontmoette, wist ik dat ik mijn Emily gevonden had. Ze begrijpt het personage en kan zich ermee vereenzelvigen. Ze heeft alles om het personage tot leven te brengen."

De rollen blijven zich opstapelen voor Moretz. Na haar grote doorbraak als Hit-Girl in Kick-Ass, zal ze de komende jaren o.a. te zien zijn in Martin Scorsese's Hugo Cabret, de Hollywood-remake van Let the Right One In, het detective-drama The Fields en Kick-Ass 2: Balls to the Wall. De release van Emily The Strange staat gepland voor 2013.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Asperientje "Waarschijnlijk, alleen is zij (mijn mening) een veel betere actrice. Zij speelt namelijk niet de typische kinderrolletjes."

Dus Fanning had betere rollen uit moeten kiezen?
:|

Asperientje

Avatar

Steve-O "Ik heb Kick-Ass
Dus..... Word dit de nieuwe Dakota Fanning?"


Waarschijnlijk, alleen is zij (mijn mening) een veel betere actrice. Zij speelt namelijk niet de typische kinderrolletjes.

Steve-O

Avatar

Ik heb Kick-Ass nog geeneens gezienO+ Snel kijken dus.
En voordat ik überhaupt Let Me In ga kijken kijk ik natuurlijk eerst de originele:9
Dus..... Word dit de nieuwe Dakota Fanning?

wyatt earp

Avatar

Dat belooft wat voor de toekomst. Ik heb van haar genoten in Kick-Ass. Voor de remake van Let the Right One in vrees ik een beetje. Maar verder ben ik benieuwd wat dit meisje ons te bieden heeft.

MovieThom

Avatar

benjamin "Wel leuk dat er eens een heerlijk fout kindsterretje is. Go Chloe!!"


Zeg dat Wel!! Man, wat heb ik genoten van haar geweldige rol in Kick-Ass! Verheug me ook al op deel 2, waarin Cloe ook al te zien zal zijn T+):W

benjamin

Avatar

Wel leuk dat er eens een heerlijk fout kindsterretje is. Go Chloe!!

NieuwsFilm

meest populair