Algemeen

Russell Crowe heeft slechts 72 uur

Nieuwe poster van The Next Three Days, de veelbelovende nieuwe Paul Haggis (Crash, In the Valley of Elah).

door Bram de Groot op 30.09.2010 om 08:53 in Algemeen
Eerder zagen we al de veelbelovende trailer en indrukwekkende eerste poster van de nieuwe film van regisseur Paul Haggis, bekend van Crash (2004) en In the Valley of Elah (2007). Hieronder zien we wederom een nieuwe poster van de misdaadthriller The Next Three Days. Hoofdrollen zijn o.a. voor Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson, Olivia Wilde en Brian Dennehy. The Next Three Days moet vanaf 9 december 2010 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.


The Next Three Days is een remake van een Franse film Pour elle (2008) en gaat over een vrouw die wordt gearresteerd voor een moord die ze niet heeft gepleegd. Haar man is wanhopig en besluit als laatste redmiddel haar uit de gevangenis te redden. Bekijk hieronder nogmaals de trailer:



3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ghossler

Avatar

Crash was echt een hele goede film en de trailer lijkt me vermakelijke film om te kijken, helemaal met liam neeson erin.. man .. zijn stem is zo definiërend! omg

bobocad

Avatar

In principe zijn teaserposters altijd beter. Het wordt pas erger met DVD/Blu-ray covers (*). Vaak daar wordt slechte Photoshop werk afgeleverd.

(*) Artwork op Blu-ray steelbooks, met name in het buitenland, zijn vaak wel weer mooier dan theatrical posters.

BTW: eerst het orgineel maar zien, voordat ik deze remake ga kijken.

benjamin

Avatar

Dan was de eerste poster toch een heel pak origineler.

NieuwsFilm

meest populair