Video

Teaser trailer I Am Number Four

DJ Caruso (Disturbia, Eagle Eye) komt met nieuwe sci-fi actiefilm vol superkrachten.

door Bram de Groot op 30.09.2010 om 11:20 in Video
Veel hebben we er nog niet over gehoord, maar DreamWorks Pictures heeft de teaser trailer vrijgegeven van de film I Am Number Four van regisseur D.J. Caruso, de man achter films als Disturbia (2007) en Eagle Eye (2008). In zijn nieuwe film is het personage John Smith, een jongen met buitengewone krachten, op de vlucht voor zijn nietsontziende en meedogenloze vijanden. Omdat hij geregeld zijn identiteit wijzigt en veelvuldig verhuist, is hij altijd een onbekend persoon zonder historie. Als hij gesetteld lijkt te geraken in een kleine dorpje verandert zijn bizarre leven voor goed. Hij wordt verliefd, krijgt plots nieuwe superpowers en komt opeens ook andere mensen tegen met een dezelfde levensdoel.

Hoofdrollen zijn o.a. voor Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron en Kevin Durand. De sci-fi actiefilm heeft een Nederlandse releasedatum van 31 maart 2011.


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Masterbrain

Avatar

Super trailer na super 8
geeft heel weinig van de film weg
juist wat een trailer moet doen.


niet net als de filmtrailers als Transformers
die een groot deel uit spoilers weggeven en daarmee ook de
beste scenes

Silenzio

Avatar

Zo, de marketing campagne is begonnen.

Heb enkele weken geleden het boek in mijn handen in een boekhandel op een Schotse luchthaven. Leek me wel interessant en net als deze teaser toont, heeft het verhaal een goed uitgangspunt. De cover van het boek wees er al op dat het er een grote film zat aan te komen ook. Dus geheel uit het niets komt deze trailer niet.

Uit de kritieken die ik over het boek heb gelezen blijkt dat het boek echter meer voor een tienerpubliek is.

De film lijkt in hetzelfde bedje ziek te zijn. Ik vrees dat dit een gemiste kans gaat worden. Als ik me niet vergis is het boek maar een eerste deel uit een hele reeks. Dus als deze film geld opbrengt, mogen we ons allicht aan een hele resem films verwachten ook.

Muufley

Avatar

Rooster "Okay, het begin van de trailer is intressant en intrigeren maar dan komt er ineens licht uit de handpalmen van dat jochie en verander de trailer in een brij van psychokenetise krachten, Blade-figuren, zwaardvechters en chicks-on-bikes. Wat een crap. Snap nu ook dat er geen "Aanrader" achter de titel staat."


Volledig mee eens.

ghossler

Avatar

Asperientje "Hopelijk beter dan push, die vond ik niets aan.
Maar ben benieuwd!"


mja.. mijn verwachtingen voor push was te hoog volgens mij maar alsnog een vermakelijke film.. push is denk een leuke film in de richting van hoe een movie over mutant zou kunnen zijn.. maar het mist hier een daar het 1 en het ander... Smiley face

maar dit lijkt me idd een leuke film... movies + mutants doen het bij mij altijd goedSmiley face

ps. ander reden wrom ik push keek was vanwege camille belle ^^ lang niets meer van haar gehoord :O

Asperientje

Avatar

Hopelijk beter dan push, die vond ik niets aan.
Maar ben benieuwd!

Windblade

Avatar

BARTDEMAN "x-men+heroes+jumper= I am number 4"

Denk dat Push ook nog wel in dat rijtje past, daar deed het me ook wel aan denken.

Komt wel uit het niets met een teaser deze, had er nog niks van gehoord. ik wacht het nog even af tot een iets uitgebreidere trailer.

Rooster

Avatar

Okay, het begin van de trailer is intressant en intrigeren maar dan komt er ineens licht uit de handpalmen van dat jochie en verander de trailer in een brij van psychokenetise krachten, Blade-figuren, zwaardvechters en chicks-on-bikes. Wat een crap. Snap nu ook dat er geen "Aanrader" achter de titel staat.

MovieMaster

Avatar

Lijkt net alsof we daar S.H.I.E.L.D. agent S. Jackson zien lopen..

BARTDEMAN

Avatar

X-men+heroes+jumper= I am number 4

jaime91

Avatar

Zeker een toffe trailer. Weer een film die op mijn verlanglijstje komt te staan. Goeie cast ook.T+)

Moffy

Avatar

Dit is er wle een die lkkr wegkijkt:D die ga ik wel ff in de bios kijke;)

filmgast

Avatar

Hell yeah, nog nooit van gehoord maar de teaser spreekt mij erg aan. lekker effectjes en superpowers. Hopelijk wordt het liefdesverhaal niet een Twilight dingetje, voor de rest: Nice.

NieuwsFilm

meest populair