The Flash: Bradley Cooper kandidaat nr. 1

Eindelijk voortgang voor supersnelle DC Comics superheld.



Een nieuwe adaptatie van de DC Comics strip The Flash laat al jaren op zich wachten. Toch lijkt het erop dat het de volgende superheldenfilm wordt van Warner Bros., uiteraard na Green Lantern dat midden 2011 verschijnt. Volgens de website Deadline moet het definitieve filmscript voor The Flash tussen Thanksgiving en kerst zijn afgerond. Overigens moet er gelijktijdig ook een eerste opzet afgeleverd worden voor Green Lantern 2. De geruchten voor de regieklus en hoofdrolspeler zijn alweer ingezet.

Volgens Deadline zal de eerder beoogde regisseur Greg Berlanti niet in de regiestoel plaatsnemen. Hoogstwaarschijnlijk komt dit mede omdat hij het mager ontvangen Life as We Know It, dat afgelopen weekend in première ging, heeft geregisseerd en hij liever een kleiner project oppakt.

Moviehole brengt het nieuws dat Bradley Cooper (The Hangover, The A-Team), die eerder in de running was voor de hoofdrol in Green Lantern (nu gespeeld door Ryan Reynolds), kandidaat nummer één is om de rol van de supersnelle superheld te gaan spelen.

NieuwsFilm

meest populair