Filmnieuws in het kort

Een gloednieuwe rubriek met veel korte nieuwtjes.

Er verschijnen dagelijks zoveel nieuwsberichten dat we ze hier bij Filmtotaal niet allemaal kunnen posten. Daarom beginnen we vanaf vandaag een nieuwe rubriek: Filmnieuws in het kort, waarin we de iets minder opvallende nieuwsberichten ook een plekje op de site geven.

Disney gaat voor superhelden
Disney heeft een overeenkomst bereikt met Paramount om de rechten over te nemen van Iron Man 3 en The Avengers. Het worden de eerste Marvel films die Disney gaat distribueren sinds de overname van Marvel vorig jaar.
lees meer

Jessica Alba niet naakt in Machete
Jessica Alba was toch niet naakt in Machete. De scene waarin de actrice naakt te zien was in de film, blijkt door middel van cgi tot stand te zijn gekomen.
lees meer

Vince Vaughn en Owen Wilson samen
Vince Vaughn en Owen Wilson, die de hoofdrol speelden in de komedie Wedding Crashers, gaan weer samenwerken. Het gaat om de film 2 Guns, over twee bankovervallers.
lees meer

Amy Adams, Chris Cooper en Rashida Jones in The Muppets
De nieuwe Muppets film heeft drie nieuwe acteurs aan zich gebonden. Amy Adams, Chris Cooper en Rashida Jones voegen zich bij hoofdrolspeler Jason Segel.
lees meer

Tirza bereikt status Gouden Film
De film Tirza van Rudolf van den Berg heeft de status van Gouden Film bereikt, wat inhoudt dat de film meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscopen heeft getrokken. De verfilming van het boek van Arnon Grunberg is dit jaar ook de Nederlandse Oscarinzending.
lees meer

Nieuwe namen voor Black Gold
Antonio Banderas, Freida Pinto en Mark Strong gaan een rol spelen in de nieuwe film Black Gold van regisseur Jean-Jacques Annaud. De film zal gaan over een aantal Arabische vorsten tijdens de olie-boom in de jaren ’30.
lees meer

Trailer Biutiful
Een prachtige nieuwe trailer van Biutiful, de nieuwste film van Alejandro Gonzalez Inarittu met in de hoofdrol Javier Bardem, is op het web opgedoken.. De film is vanaf 3 februari 2011 in de Nederlandse bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair