Veel nieuws over Farragut North

De nieuwe film van George Clooney heeft een andere titel en een hoofdrolspeler.

De nieuwe film van regisseur George Clooney, die in eerste instantie Farragut North zou heten, heeft een nieuwe titel gekregen: The Ides of March wordt de naam van de vierde film van George Clooney, na onder andere Good Night and Good Luck en Leatherheads.

Een nieuwe acteur heeft Clooney nu ook gevonden: Ryan Gosling, bekend uit The Notebook en Half Nelson, gaat een van de belangrijke rollen spelen in de film. Hij voegt zich bij een cast die nu bestaat uit Paul Giamatti, Phillip Seymour Hoffman, Evan Rachel Wood en Marisa Tomei.

Clooney zelf speelt in The Ideas of March gouverneur Morris die de democratische nominatie voor het Amerikaans presidentschap wil binnenhalen. Maar de film zal vooral draaien om Stephen Meyers (gespeeld door Gosling), het hoofd van zijn campagne die vuile politieke spelletjes moet spelen om rivaliserende kandidaten zwart te maken. De film is gebaseerd op een toneelstuk van Beau Willimon, dat door Clooney en vaste partner Grant Heslov tot een scenario is bewerkt. De film wordt eind 2011 in de bioscopen verwacht.



NieuwsFilm

meest populair