Algemeen

Charlize Theron in The Dark Knight Rises?

Nolan spreekt met drie actrices voor twee vrouwelijke hoofdrollen.

door Bram de Groot op 03.11.2010 om 12:16 in Algemeen
De twee laatste opvallende nieuwsberichten die we hoorden over de Christopher Nolans derde Batman film, waren de casting van Tom Hardy en de titel van de film: The Dark Knight Rises (2012). Nu gaat het gerucht dat Nolan gesprekken heeft met drie actrices voor twee vrouwelijke hoofdrollen.

Charlize Theron (Hancock) moet een van de twee vrouwelijke hoofdrollen gaan spelen. Vermoedelijk gaat het om Sarah Essen, een detective waar Jim Gordon (Gary Oldman) verliefd op raakt.

De andere vrouwelijke rol, vermoedelijk die van Julie Madison, is voor Vera Farmiga (Up in the Air) of Kacie Thomas (The Burning Plain). Madison is het nieuwe liefje van Bruce Wayne (Christian Bale). Rachel Dawes (Katie Holmes / Maggie Gyllenhaal), de liefde van Wayne in de eerste twee Batman films, overleefde The Dark Knight (2008) niet.

Het personage Julie Madison is in de comics overigens gelinkt aan de villain Clayface. Voordat Madison met Wayne aan het daten geraakt, had ze namelijk een releatie met Basil Karlo, die uiteindelijk uitgroeit tot Clayface. (Eén van) de villain(s) in The Dark Knight Rises? Het zijn nog geruchten...
18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Colonel_Kurz

Avatar

De oorspronkelijke versie van Clayface uit de jaren '40 was gewoon een acteur die een masker opzette (van een horrorfilm waarin hij een kleimonster speelt) en mensen vermoordde. Dat is toch niet zo onrealistisch en onmogelijk binnen het universum van Nolan? Het is alleen niet zo interessant...

DirtyHarryCallahan

Avatar

Als nolan voor zo'n personages zou gaan helpt hij zijn eigen trilogy om zeep als je het mij vraagt, plus hij gaat dan ook mijn kont uithangen naast james 'avatar'....

Thyplosion

Avatar

Clayface? Nolan is niet achterlijk. Op zich kan die verhaallijn van Harvey Bullock wel interessant worden. Als dit de laatste film in de serie is zie ik een ontmaskering van Batman wel aankomen eigenlijk. En Crane/Scarecrow? Die verhaallijn is een beetje vreemd gelopen. Misschien dat hij terugkeert in TDKR?

johnmcclane

Avatar

Als ik het goed heb kan clayface gedaantes aannemen, tom hardy speelde in inception die kerel die gedaantes van anderen kan overnemen....thun thun thuuuun!!
maar ff serieus ik baal dat er geen riddler in zit en ik hoef ook geen catwoman, ik hoop dat ze idd harvey bullock en bruce zn nieuwe liefde spelen.

tja ik wacht wel op het officiele nieuws over Dark Knight Rises, ik weet t nog niet of het net zo goed zal worden als TDK (misschien ook wel teveel gevraagd maar toch)

jaime91

Avatar

Jan231 "Arnold gaat gewoon zijn mr Freeze weer opvoeren denk ik, alleen dit keer op een hele 'donkere manier' ;)
Charlize lijkt me prima, goede actrice en eye-candy."


Laat ik hopen dat je die 1ste zin sarcastisch bedoelde man ;). En ook ik ben enorm voor Charlize en dan niet alleen omdat het gewoon een mega lekker wijf is :E maar ook omdat ik haar na monster gezien te hebben een enorm goede actrice vind. Verder hoop ik ook niet op Clayface omdat ik bang ben dat Nolan dan een beetje in herhaling gaat vallen zoals hierboven ook al gezegd is.

Jan231

Avatar

Arnold gaat gewoon zijn mr Freeze weer opvoeren denk ik, alleen dit keer op een hele 'donkere manier' ;)
Charlize lijkt me prima, goede actrice en eye-candy.

SJRSVLDT

Avatar

Banned "Dit vond ik niet zo heel erg spannend. Ik verwachte het eigelijk wel tijdens die scène."
Maakt verder ook niet uit, een spoiler is een spoiler.

B@chelor

Avatar

BatMotor "Dit bericht is trouwens een heel ZWAAR GERUCHT en klopt naar alle waarschijnlijkheid niet."


Inderdaad; maar speculeren is gewoon leuk. Smiley face

BatMotor

Avatar

Dit bericht is trouwens een heel ZWAAR GERUCHT en klopt naar alle waarschijnlijkheid niet.

Angelater

Avatar

Ik raad Clayface ook niet aan in de huidige universum van de Batman films, maar het is jammer genoeg wel een vijand die ik dolgraag op het witte doek zou willen zien. Doe dan maar een opmars aan B-vijanden, zoals die Reaper knakker en die andere aap die op politie agenten jaagt.

B@chelor

Avatar

Vorige week las ik een gerucht dat Hardy geen villain zal spelen, maar harvey bullock, een detective.

En geen Clayface; hoe cool hij ook is, te ongeloofwaardig in Nolans wereld.

UsurPia

Avatar

Clayface kan een interessant personage gaan, mits vanuit een goed uitgangspunt genomen. In het verhaal zijn Bruce en Basil vrienden en wordt Basil door een ongeluk vervormd tot Clayface. Dan heb je een lijn met morele dillemma's wat op zich wel een mooi iets is. Daarmee krijg je wel een beetje hetzelfde verhaal-effect als met Two-Face in TDK, dus ik denk dat er om die reden niet voor gekozen zal worden.

Ereptile

Avatar

Tom Hardy als Clayface?...

Ik krijg een Spider-Man 3's Sandman idee als ik denk aan Clayface in een Batman film. Denk niet dat Clayface een verschijning gaat maken, of ze moeten Kleikop gewoon mensenlijk maken en z'n supervillain krachten niet toevoegen Smiley face

Banned

Avatar

Dit vond ik niet zo heel erg spannend. Ik verwachte het eigelijk wel tijdens die scène.

SJRSVLDT

Avatar

benjamin "Charlize Theron: YES!! Uitstekende actrice, kan het hier goed doen."


Zeg dat!

Oh ja misschien is het handig om er boven te zetten dat dit bericht spoilers bevat, vanwege dit: Rachel Dawes, de liefde van Wayne in de eerste twee Batman films, overleefde The Dark Knight niet Ik kan me niet voorstellen dat iemand hier 'The Dark Knight' niet heeft gezien, maar zo niet, dan verpest dit gegeven toch wel een spannend gedeelte uit de film ;)

benjamin

Avatar

Charlize Theron: YES!! Uitstekende actrice, kan het hier goed doen.

Banned

Avatar

Dat denk ik ook, liever Vera dan Théron, ook voor het realistische...

Aston

Avatar

Tja, als er een niet realistisch is, is het clayface wel als ik het zo zie. Dus ik denk niet dat Nolan daarvoor gaat.

NieuwsFilm

meest populair