Charlize Theron in The Dark Knight Rises?

Nolan spreekt met drie actrices voor twee vrouwelijke hoofdrollen.

De twee laatste opvallende nieuwsberichten die we hoorden over de Christopher Nolans derde Batman film, waren de casting van Tom Hardy en de titel van de film: The Dark Knight Rises (2012). Nu gaat het gerucht dat Nolan gesprekken heeft met drie actrices voor twee vrouwelijke hoofdrollen.

Charlize Theron (Hancock) moet een van de twee vrouwelijke hoofdrollen gaan spelen. Vermoedelijk gaat het om Sarah Essen, een detective waar Jim Gordon (Gary Oldman) verliefd op raakt.

De andere vrouwelijke rol, vermoedelijk die van Julie Madison, is voor Vera Farmiga (Up in the Air) of Kacie Thomas (The Burning Plain). Madison is het nieuwe liefje van Bruce Wayne (Christian Bale). Rachel Dawes (Katie Holmes / Maggie Gyllenhaal), de liefde van Wayne in de eerste twee Batman films, overleefde The Dark Knight (2008) niet.

Het personage Julie Madison is in de comics overigens gelinkt aan de villain Clayface. Voordat Madison met Wayne aan het daten geraakt, had ze namelijk een releatie met Basil Karlo, die uiteindelijk uitgroeit tot Clayface. (Eén van) de villain(s) in The Dark Knight Rises? Het zijn nog geruchten...



NieuwsFilm

meest populair