Algemeen

Eerste I Am Number Four poster

De nieuwe sci-fi actiefilm vol superkrachten van de regisseur DJ Caruso (Disturbia, Eagle Eye).

door Bram de Groot op 30.11.2010 om 11:23 in Algemeen
Hieronder zie je de eerste filmposter van de film I Am Number Four van regisseur D.J. Caruso, vrijgegeven door filmmaatschappij DreamWorks Pictures. Caruso is bekend van films als Disturbia (2007) en Eagle Eye (2008). De sci-fi actiefilm vol superkrachten is geproduceerd door Michael Bay en de hoofdrollen zijn o.a. voor Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron en Kevin Durand.

De sci-fi actiefilm heeft een Nederlandse releasedatum van 31 maart 2011.

Muisklik voor een uitvergrotingIn zijn nieuwe film is het personage John Smith, een jongen met buitengewone krachten, op de vlucht voor zijn nietsontziende en meedogenloze vijanden. Omdat hij geregeld zijn identiteit wijzigt en veelvuldig verhuist, is hij altijd een onbekend persoon zonder historie. Als hij gesetteld lijkt te geraken in een kleine dorpje verandert zijn bizarre leven voor goed. Hij wordt verliefd, krijgt plots nieuwe superpowers en komt opeens ook andere mensen tegen met een dezelfde levensdoel.

Bekijk hieronder nogmaals de teaser trailer:


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

Als ik de naam van Michael Bay zie op de poster krijg ik al spontane kotsnijgingen. De trailer ziet eruit als een kinderfilm met onbekende acteurs.

Banned

Avatar

Het doet me denken aan Jumper...

Toelietoesh

Avatar

Prima om blauworanje contrast te gebruiken, maar ik vind het over het algemeen niet echt zo'n mooie kleurencombo... (ligt er natuurlijk ook aan welke tinten, maar over het algemeen)

aspers

Avatar

SJRSVLDT "Verrassend.. (dat dit niet de eerste reactie was;)) Maar dan zegt iedereen wel dat ze moe worden van die uitspraken, maar dit is wel echt een typisch voorbeeld van blauw/oranje contrast. Duidelijker kan gewoon niet. En dan is de poster nog geeneens mooi, schaamteloos.. :P"


Ik vond de poster juist wel mooi, is weer eens wat anders... Erg stijlvol!

En dat gezeur over blauw/oranje... zucht.... :Z

SJRSVLDT

Avatar

BadBlood "Hee, wat een mooie kleurencombi, dat blauw/oranje! Kunnen ze wel eens vaker iets mee doen!"

Verrassend.. (dat dit niet de eerste reactie was;)) Maar dan zegt iedereen wel dat ze moe worden van die uitspraken, maar dit is wel echt een typisch voorbeeld van blauw/oranje contrast. Duidelijker kan gewoon niet. En dan is de poster nog geeneens mooi, schaamteloos.. :P

BadBlood

Avatar

Hee, wat een mooie kleurencombi, dat blauw/oranje! Kunnen ze wel eens vaker iets mee doen!

Trixeon

Avatar

Lijkt me een mooie film te worden een voordeel: Michael bay regiseert hem in ieder geval niet en dat is een + punt T+)

NieuwsFilm

meest populair