Video

Nieuwe The Fighter trailer

Boksfilm die hoge ogen moet gooien bij de Oscars.

door Bram de Groot op 02.12.2010 om 11:21 in Video
Hieronder zie je de tweede trailer van de film en Oscarkanshebber The Fighter van regisseur David O. Russell (Three Kings) en met hoofdrollen voor Mark Wahlberg en Christian Bale.

Het drama moet op 24 maart 2011 in Nederland gaan uitkomen.

The Fighter gaat 'Irish' Mickey Ward, een bokser uit Boston die zijn handschoenen in de ring wil gooien als zijn halfbroer Dicky Ecklund terug in zijn leven komt na een gevangenisstraf van 15 jaar. Mickey besluit zijn, eveneens boksende, broertje te helpen door hem te trainen voor de kampioenschappen in de categorie lichtgewicht.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Biedonk

Avatar

xLvk "blijf het indrukwekkend vinden dat ge-jojo van bale met gewicht aankomen/verliezen. in batman begins en TDK helemaal opgepompt, en rescue dawn en the fighter nu weer dun. Smiley face"


Vergeet "The Machinist" niet...;)

xLvk

Avatar

Blijf het indrukwekkend vinden dat ge-jojo van bale met gewicht aankomen/verliezen. in batman begins en TDK helemaal opgepompt, en rescue dawn en the fighter nu weer dun. Smiley face

benjamin

Avatar

Steve-O "Áls hij het Oscar beeldje wint dan is dat natuurlijk ook goed voor TDKR:E En sowieso voor elk toekomstig project voor hem:P"


En het zou terecht zijn. Smiley face Naar deze fighter ben ik wel benieuwd.

Steve-O

Avatar

Áls hij het Oscar beeldje wint dan is dat natuurlijk ook goed voor TDKR:E En sowieso voor elk toekomstig project voor hem:P

shaunofthedead

Avatar

Naar deze ben ik best wel benieuwd. Bale lijkt zich weer helemaal te hebben laten gaan voor deze rol

BatMotor

Avatar

Niet echt een bijzondere trailer.maar de film lijkt me wel heel leuk.

NieuwsFilm

meest populair