Fraaie Black Swan poster

Uitstekend ontvangen psychologische thriller van de regisseur van o.a. The Wrestler.

Hieronder zie je een zeer fraaie poster van de film Black Swan, geregisseerd door Darren Aronofsky (The Wrestler, 2008), de regisseur die nu bezig is met de X-Men spin-off The Wolverine (2012). Aronofskys Black Swan is afgelopen weekend in de States in première gegaan in slechts 18 bioscopen. Met een gemiddelde omzet van zo'n $77 duizend was er enorm veel interesse in de psychologische thriller. Het bericht dat de film met kerst landelijk in de VS wordt verspreid komt dan ook niet als een verrassing. Op Rotten Tomatoes krijgt de film 86% en op de IMDb een 8,9.

Hieronder zie je een fraaie nieuwe poster van Black Swan, dat in Nederland pas vanaf 2 februari 2011 te zien is in de bioscoop.

Muisklik voor een vergroting



Met hoofdrollen voor Natalie Portman, Mila Kunis, Winona Ryder en Vincent Cassel gaat Black Swan over de balletdanseres Nina (Portman), die deel uitmaakt van een balletgezelschap waarbinnen hevige concurentie heerst. De belangrijkste danseres van dat moment, Beth (Ryder), staat op het punt om te vertrekken en iedereen wil haar plaats innemen, te meer daar zij tot dan toe een hoofdrol vertolkte in het populaire Swan Lake ballet van Tsjaikovski. Volgens artistiek leider Yevna (Cassel) heeft ze zeker talent, maar mist ze het één en ander op het mentale vlak. Ook moet ze afrekenen met haar speelzieke rivale Lily (Kunis) wil zij een kans maken om de hoofdrol te gaan vertolken.

Bekijk hieronder nogmaals de trailer:



NieuwsFilm

meest populair