Hawkeye cameo in Thor?

En The Avengers zijn nog op zoek naar een mooie dame.

Marvel heeft er een sport van gemaakt om personages kort in films op te laten draven die in latere films ineens een groter deel van het verhaal uitmaken. Het bekendste voorbeeld is natuurlijk Samuel L. Jackson, die eerst kort te zien was in Iron Man als Nick Fury, vervolgens een stuk vaker in beeld was in Iron Man 2, en waarschijnlijk een nog groter deel uit zal gaan maken van The Avengers. Het gerucht gaat nu dat een andere Avenger te zien zal zijn in Kenneth Branagh's aankomende verfilming van Thor.

The Wrap bericht dat Jeremy Renner zijn opwachting zal gaan maken als Hawkeye in Thor. De acteur liet zich vorig jaar al eens over uit over een Hawkeye cameo in Thor, maar kwam hier later weer op terug met het argument dat hij destijds nog niet gecast was voor de rol. We zullen het zien op 19 mei 2011, als de film in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen.

Verder bericht THR dat Marvel nog steeds op zoek is naar een actrice om zich aan te sluiten bij de huidige Avengers in Joss Whedons aanstaande film. Met Robert Downey Jr., Samuel Jackson, Jeremy Renner, Chris Evans, Mark Ruffalo, Clark Gregg en Chris Hemsworth is het op dit moment een behoorlijk testosteron beladen geheel, terwijl Scarlett Johansson momenteel de enige vrouw is van het stel. Een extra vrouwelijke rol is daarom geen overbodige luxe.

Er wordt gespeculeerd over de Wasp, één van de meest iconische grondleggers van het superheldenteam. Tot nu toe werd verwacht dat Ant-Man deel uit zou gaan maken van The Avengers, in dit geval gespeeld door Adrien Brody, maar het zou nu goed kunnen dat dit personage vervangen wordt door de Wasp. Op deze manier kan Marvel iets doen aan de verhouding mannen-vrouwen. We zullen het zien op 3 mei 2012, als de film in Nederland moet uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair