Video

Cowboys & Aliens Super Bowl Spot

Op naar de spots van Captain America, Super 8 en Transformers 3.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 06.02.2011 om 20:02 in Video
De Super Bowl Spot van Cowboys & Aliens geeft de aftrap aan de reeks korte trailers die we komende uren gaan zien van een groot aantal films die we deze zomer in de bioscoop mogen verwachten. Naar de spots van Marvels Captain America: The First Avenger, Michael Bays Transformers: Dark of the Moon en J.J. Abrams' Super 8 wordt hoogstwaarschijnlijk het meeste uitgekeken, maar onderstaande spot van de film van regisseur Jon Favreau (Iron Man) is zeker niet onaardig.

In de sci-fi comicverfilming landt een groep Aliens in de Amerikaanse Wilde Westen uit de 19e eeuw. Ze hebben geen goede plannen met de plaatselijke bevolking. Een groep cowboys en indianen willen er echter een stokje voor steken. Hoofdrolspelers zijn Daniel Craig, Harrison Ford, Sam Rockwell, Noah Ringer, Adam Beach en Olivia Wilde. Vanaf 11 augustus in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hier de eerdere trailer.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Remco

Avatar

Owwwww gaat het alleen maar om tv spots ? dacht dat er ook trailers te zien zouden zijn. Niks aan eerst een tv spot en dan een trailer meestal is het andersom. Tv spots heb je niks aan zijn vaak een paar rommelige shots van een paar seconden.....

Banned

Avatar

Ik zie nergens een speler staan...

wallace

Avatar

Mij lijkt deze film nog steeds wel interessant.

Pete_027

Avatar

Ik denk juist dat men het minst naar deze uitkeek:E

Ik kijk wel uit naar Transformers 3. Ben benieuwd of Bay eindelijk volwassen is geworden als filmmaker maar gezien de filmpjes en foto van de set verwacht ik weer een draak van een film...

jochemb

Avatar

Deze spot keek ik het minst naar uit maar dit is wel de film waar ik het meest van verwacht.

jochemb

Avatar

Remco "owwwww gaat het alleen maar om tv spots ? dacht dat er ook trailers te zien zouden zijn. Niks aan eerst een tv spot en dan een trailer meestal is het andersom. Tv spots heb je niks aan zijn vaak een paar rommelige shots van een paar seconden....."


er is al een trailer van cowboys and aliens

Remco

Avatar

jochemb "er is al een trailer van cowboys and aliens"


Nee das een teaser Smiley face

Decepticon

Avatar

Remco "owwwww gaat het alleen maar om tv spots ? dacht dat er ook trailers te zien zouden zijn. Niks aan eerst een tv spot en dan een trailer meestal is het andersom. Tv spots heb je niks aan zijn vaak een paar rommelige shots van een paar seconden....."
Volgens mij ben je niet erg op de hoogte ofwel? Iedereen weet toch dat het om 30 seconden durende spots gaat. 1 zo'n spot kost $3.000.000 !!!
We zien hier iig weer nieuw beeld materiaal, ik kijk erg uit naar deze Cowboys & Aliens en gelukkig is het eentje zonder 3D T+)

BatMotor

Avatar

Dit vind ik er wel heel cool uitzien.mooie effects zoals gewend van de ironman films.Hoop alleen wel dat 't verhaal een beetje te pruimen is.

B@chelor

Avatar

Decepticon "Holy crap, het ziet er allemaal geweldig uit, ook Red Skull !!
Super 8 blijft nog ff-ing mysterieus!!"


Jezus....kwart voor 2 gepost. Get a life. :E

On topic; vind deze flick er wel aardig uitzien.

shaunofthedead

Avatar

Dit ziet er ook best goed uit. Het lijstje met to-see films dit jaar blijft maar groeien :E

benjamin

Avatar

Kan meevallen, maar de spot zegt niet zo veel.

Decepticon

Avatar

B@chelor "Jezus....kwart voor 2 gepost. Get a life. :E
"
Ja ik ben er echt voor gaan zitten. En ik ben maandags vrij :E

BroesWeejn

Avatar

Hmm, afwachten. Ben nog niet overtuigd over het concept

nieuwslaatste nieuws

meest populair