Zombies vs. Robots onderweg

Michael Bay brengt ons niet alleen meer robots, maar binnenkort ook zombies!

Robots en zombies zijn succesvol in Hollywood. Denk maar aan Zombieland of Transformers, beiden films die het goed deden in de boxoffice. Nu lijkt het erop dat de studiobonzen in Hollywood dit eindelijk zo ver als mogelijk gaan doortrekken. Er komt namelijk een film over zombies én robots. Blijkbaar was het project zo interessant dat meerdere studio’s hun interesse hebben geuit in de rechten op de film.

Uiteindelijk zijn de rechten van de productie in handen van Sony gevallen, waarvan de werktitel Zombies Vs. Robots is. Het verhaal, gebaseerd op een comic van Ashley Wood en Chris Ryall, volgt een klein meisje dat de laatste mens op aarde is. Zij wordt beschermd door een groep robots tegen zombies, die hoogintelligent zijn en jacht op haar maken. Het wordt dus waarschijnlijk een film met zoveel mogelijk gevechten.

Dat lijkt daadwerkelijk het geval te zullen zijn gezien een van de producers: Michael Bay. Hij wordt bijgestaan door een aantal andere producers, waaronder Brad Fuller, Andrew Form en Dave Alpert, die ons films als The Texas Chainsaw Massacre en The Amityvill horror.

Wanneer de film uit zou moeten komen is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair