Jon Chu regisseert G.I. Joe 2

En de eerste tegenvaller is daar: Joseph Gordon-Levitt en Sienna Millar keren niet terug.

Paramount Pictures is volgens de website Heat Vision zo goed al rond met regisseur Jon Chu om het vervolg op G.I. Joe: The Rise of Cobra te regisseren. Tevens meldde de website dat de filmmaatschappij een aantal personages moet recasten. Joseph Gordon-Levitt, die Rex Lewis / The Doctor speelde in deel één, en Sienna Millar, die de opvallende Baroness speelde, keren hoogstwaarschijnlijk niet terug voor het nog onbetitelde G.I. Joe 2.

Chu, die de afgeschoven Stephen Sommers opvolgt, is bekend van de succesvolle dansfilms Step Up 2: The Streets en Step Up 3D. Op dit moment heeft de regisseur succes met de muziekdocu Justin Bieber: Never Say Never.

Het eerste G.I. Joe deel uit 2009 bracht met een budget van $175 miljoen ruim $300 miljoen op aan de wereldwijde box office. De reacties op de film waren weinig positief. Rotten Tomatoes noteert 34%, de gebruikers van IMDb zijn met een 5.7 wat positiever en de FilmTotaal bezoekers geven gezamenlijk een 5,5. Het tweede deel in de reeks staat gepland voor een release in 2012. Jon Chu in actie tijdens één van de Step Up films:



NieuwsFilm

meest populair