Opvolger Shaun of the Dead en Hot Fuzz in 2012?

Simon Pegg denkt dat we niet lang hoeven te wachten op 'The World's End', het laatste deel van Edgar Wrights 'Cornetto trilogie'.

Allereerst een kleine inleiding voor de mensen die geen idee hebben wat er wordt bedoeld met de Three Flavours Cornetto trilogie.

Regisseur Edgar Wright maakte, voordat hij de VS definitief veroverde met Scott Pilgrim vs The World, twee films met zijn goede vrienden Simon Pegg en Nick Frost. Deze films, Shaun of the Dead en Hot Fuzz, zijn de eerste twee delen van een trilogie. In beide films zit een moment dat de hoofdpersonen een Cornetto ijsje aan het nuttigen zijn, vandaar dat de trilogie de naam Three Flavours Cornetto draagt. In Shaun of the Dead wordt een rode Cornetto gebruikt en in Hot Fuzz zien we een blauwe Cornetto. In het derde deel, The World's End genaamd, zullen we vermoedelijk een groene Cornetto te zien krijgen. Regisseur Wright is van mening dat de Cornetto het ultieme middel is tegen een kater, vandaar dit eerbetoon aan het ijshoorntje.

Toen Pegg en Frost met MTV in gesprek gingen over hun nieuwste film Paul, ging eerstgenoemde in op The World's End. Volgens de acteur kunnen we de film wellicht in 2012 al verwachten.



Hieronder een vrij memorabele sequentie uit Shaun of the Dead:



NieuwsFilm

meest populair