Welke Avenger is te zien in Thor?

We krijgen een eerste indruk van een nog "onbekend" lid van The Avengers.

Tijdens CinemaCon heeft Paramount/Marvel Studios beeldmateriaal laten zien van hun aanstaande superhelden-releases Captain America: The First Avenger en Thor. Tijdens de preview dook zelfs al een nieuwe Avenger op die pas in The Avengers (2012) een hoofdrol heeft als lid van het gelijknamige superheldenteam.

En ja, nu volgt de spoiler...

Via een cameo zal Clint Barton / Hawkeye te zien zijn. Dit gaat tegen in tegen de eerdere ontkrachting van acteur Jeremy Renner, die de superheld speelt, dat hij in Thor te zien zal zijn. Cinema Blend meldt echter dat het personage 100% zeker zijn opwachting maakt en dat hij tijdens de scene in gesprek is met S.H.I.E.L.D.'s Agent Coulson (Clark Gregg) en dat hij zelfs zijn pijl en boog gebruikt.

Vermoedelijk gaat het hier om een scene net als tijdens de Iron Man films, waarin eerder cameo's waren voor Samuel L. Jackson als Nick Fury (Iron Man) en was er in Iron Man 2 via de hamer en The Destroyer een verwijzing naar Thor, die gespeeld wordt door Chris Hemsworth. De andere Avengers zijn Robert Downey Jr. (als Tony Stark / Iron Man), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff / Black Widow), Chris Evans (Steve Rogers / Captain America) en Mark Ruffalo (Bruce Banner / Hulk)

Thor draait vanaf 28 april in de Nederlandse (3D) bioscoop. Bekijk hieronder nogmaals de trailer:



NieuwsFilm

meest populair