Foto's uit negen zomerblockbusters

Met o.a. Conan, The Hangover Part 2, The Debt, X-Men: First Class en een zeer zomerse Cameron Diaz in Bad Teacher!

Op MTV zijn in het kader van hun "2011 Summer Movie Preview Week" foto's verschenen van negen zomerblockbusters. We beginnen gelijk met de meest opvallende, namelijk die van Cameron Diaz in de film Bad Teacher:

Bad Teacher
Releasedatum Nederland: 23 juni
Synopsis: Lerares Elizabeth Halsey werkt op een middelbare school. Wanneer ze door haar vriend wordt gedumpt, krijgt ze een oogje op de leukste leraar van de school. Er is echter één probleem: haar collega heeft al een relatie met de felbegeerde man.

Conan
Releasedatum Nederland: 18 augustus
Synopsis: In een mystieke wereld gaat Conan op zoek naar de moordenaar van zijn vader en dorpsgenoten.



Cowboys & Aliens
Releasedatum Nederland: 25 augustus
Synopsis: Daniel Craig speelt een eenzame cowboy die in het ruige woestijnstadje Absolution aanvankelijk buitengesloten wordt. Maar wanneer het stadje aangevallen wordt door buitenaardse indringers, blijkt deze mysterieuze revolverheld de enige persoon die de dorpelingen kan leiden in een strijd tegen de gezamenlijke vijand.



X-Men: First Class
Releasedatum Nederland: 2 juni
Synopsis: Charles Xavier en Erik Lensherr veranderen in Professor X en Magneto. In het begin zijn het beste vrienden, maar als ze samen de grootste bedreiging die de wereld tot dan toe heeft gezien bevechten, ontstaat er een kloof tussen beiden, die leidt tot de altijd voort durende strijd tussen Magneto’s Brotherhood en Professor X’s X-Men.



The Change-Up
Releasedatum Nederland: 15 september
Synopsis: De twee goede jeugdvrienden Mitch en Dave zijn langzaam uit elkaar gegroeid. Dave is een advocaat en betrouwbare familieman terwijl Mitch elke vorm van verantwoordelijkheid in zijn leven heeft proberen te vermijden. Na een dronken nacht uit blijken Dave en Mitch van lichaam te zijn verwisseld, iets dat de aanleiding vormt voor een aantal komische situaties.



Larry Crowne
Releasedatum Nederland: 18 augustus
Synopsis: Na het verliezen van zijn baan, neemt ''middle-aged'' man een grote stap; hij gaat terug naar school.



The Hangover Part 2
Releasedatum Nederland: 26 mei
Synopsis: Na de volledig uit de hand gelopen vrijgezellenfeest in deel 1 trekt het viertal nu naar Thailand voor de bruiloft. Maar ook daar loopt e.a niet zoals gepland.



Beginners
Releasedatum Nederland: 13 oktober
Synopsis: Oliver (Ewan McGregor) wordt na de dood van zijn moeder opgeschrikt door een mededeling van zijn vader (Christopher Plummer) dat hij homo is, en bovendien een jongere minnaar heeft. Terwijl hij hier mee om probeert te gaan, leert Oliver Anna (Melanie Laurent) kennen, met wie hij een relatie begint.



The Debt
Releasedatum Nederland: 29 september
Synopsis: In 1965 hebben drie jonge Mossad-agenten tijdens een geheime missie een beruchte nazi-oorlogsmisdadiger vermoord. Dertig jaar later beweert een man in Oekraïne dat hij die nazi is. Eén van de voormalige agenten moet opnieuw undercover gaan om de waarheid te achterhalen.



NieuwsFilm

meest populair