Wederom nieuwe casttoevoeging The Hobbit

Hoofdrolspeler Martin Freeman praat per ongeluk zijn mond voorbij.

Tijdens de TV BAFTA Awards in Londen afgelopen weekend vertelde Martin Freeman, die de rol van Bilbo speelt in Peter Jackson’s The Hobbit, per ongeluk dat zijn Sherlock Holmes co-speler Benedict Cumberbatch ook in The Hobbit te zien zal zijn. Voor de volledigheid, hierbij gaat het om een televisieversie van Sherlock Holmes, niet de filmversie met Robert Downey Jr. in de hoofdrol.

Het punt is dat Freeman dit eigenlijk niet mocht vertellen, dus er is geen informatie over de rol die Cumberbatch op zich zal nemen. Het commentaar van Freeman op het per ongeluk lekken van de informatie: “I knew I was a big mouth, I didn’t know how much of a big mouth, and I’ve ruined everything. And now I might not have a job to go back to!”

Cumberbatch is ondertussen een opkomende ster in de filmwereld. Zo speelt hij de hoofdrol van Sherlock Holmes in de BBC televisieserie, en zal hij in Steven Spielberg's War Horse een rol spelen. Daarnaast zal de acteur overigens te zien zijn in Tinker, Tailor, Soldier, Spy, een nieuwe spionagethriller.

Welke rol hij uiteindelijk op zich zal nemen in Jackson’s The Hobbit zal vanzelf uitkomen. Ondertussen is het wachten tot december 2012, want dan kunnen we de film in de bioscopen zien.



NieuwsFilm

meest populair