Spielberg weer bezig met Jurassic Park 4

De regisseur wil toch wel graag dat de film er gaat komen.

Iedere zoveel tijd duikt er weer een nieuwtje op rondom een mogelijke vierde Jurassic Park film. Nu blijkt dat regisseur Steven Spielberg wederom bezig is met de film. Eerder nog was dit Joe Johnston, die The Wolfman en Captain America regisseerde. Johnston heeft ondertussen besloten zich niet meer bezig te houden met het project, maar Spielberg dus weer wel.

The Heat Vision Blog meldt dat Spielberg met Mark Protosevich, die meewerkte aan het scenario van I Am Legend in gesprek is. Daarbij gaat het wel slechts om het brainstormstadium, waarbij nog geen deals zijn gemaakt en dus niemand zich aan het project gebonden heeft.

Daarom is het ook goed mogelijk dat het project hetzelfde lot staat te wachten als met het scenario van John Sayles en William Monahan gebeurde. Zij schreven een scenario voor de vierde film waarbij genetisch gemanipuleerde dinosauriërs op jacht gaan naar hun soortgenoten, om zo te zorgen dat de Jurassic Park eilanden weer veilig worden.

Hier staat wel tegenover dat Universal, de studio ons al drie Jurassic Park-films gaf, graag een vierde film in de franchise wil zien. Als het helemaal volgens plan gaat, moet die vierde films zelfs het begin van een nieuwe trilogie worden. Er zijn verder nog geen details naar voren gebracht, maar duidelijk is wel dat men nog altijd even graag wil dat het er zal komen.



NieuwsFilm

meest populair