Wie regisseert Die Hard 5?

Er zijn 4 kandidaten om het vertrek van Noam Murro (Smart People) op te vangen...

Eergisteren meldden we dat Noam Murro (Smart People) niet langer aan boord is als regisseur van Die Hard 5, het aankomende vijfde deel in de succesvolle franchise met Bruce Willis als iconische actieheld John McClane. Murro heeft immers getekend voor de regie van 300: Battle of Artemisia.

De Amerikaanse filmwebsite Deadline New York heeft nu 20th Century Fox' shortlist gepubliceerd van de 4 kandidaten die nog in aanmerking komen voor de regie van de film. Het gaat om Joe Cornish (Attack the Block), Justin Lin (Fast Five), John Moore (Max Payne) en Nicolas Winding Refn (Drive). Volgens de recentste berichten zou Moore bovenaan Fox' verlanglijstje staan. Het is nu aan de man zelf om te beslissen om hij het doet of niet.

Die Hard 5 zal zich grotendeels afspelen in Rusland, waar McClane samen met zijn zoon in een conflict terechtkomt met de plaatselijke strijdkrachten. De cast bestaat voorlopig uit o.a. Bruce Willis, Andre Braugher, Keith Szarabajka en Larry Drake. Skip Woods (X-Men Origins: Wolverine) werkt momenteel aan een scenario voor de film, die we volgend jaar in de bioscoop kunnen verwachten.



NieuwsFilm

meest populair