Algemeen

Regisseur Thor 2 gevonden

Brian Kirk moet de Marvel superheld in 2013 een tweede film geven.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 05.08.2011 om 13:36 in Algemeen
Regisseur Brian Kirk is volgens Variety in gesprek om Thor 2 te regisseren. Walt Disney Pictures / Marvel Studios zien in Kirk de opvolger van Kenneth Branagh, die het eerste en financieel succesvolle deel Thor regisseerde.

Kirk regisseerde met name grote tv-series. Hij zat in de regiestoel voor de eerste drie afleveringen van HBO's "Game of Thrones" en regisseerde ook afleveringen van "Dexter," "Luther" en "Boardwalk Empire."

De tweede Thor film moet rond 26 juli 2013 wereldwijd uitkomen. Het script wordt geschreven door Don Payne en Chris Hemsworth zal terugkeren in de rol van de onverslaanbare superheld. In datzelfde jaar staan Marvels Iron Man 3 (3 mei 2013) en DC's Man of Steel gepland.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Thor vond ik redelijk. Het was niet slecht maar ook niet goed. De film was vol beloftes maar geeneen werd echt ingelost. Jammer.

timdekw

Avatar

Inderdaad. 2013 wordt ook weer een mooi jaar voor ons liefhebbers van het Superhero genre :)

HaroldKumar

Avatar

Ik ga The Avengers nog wel kijken maar heb het eigenlijk inmiddels wel gehad met de superhelden en met name met de Marvel films. Blijft toch elke keer min of meer hetzelfde extreem simpele verhaal in dezelfde stijl gefilmd. Man is verliefd op meisje, wordt superheld, gaat met maatjes de strijd aan met slechterik, krijgt een tegenslag te verwerken, komt er bovenop, verslaat de slechterik en wint meisje. Gooi er wat explosies, special effects en matige grappen doorheen en voila: kassa.

Alleen X-men First Class was dit jaar nog om aan te gluren, Thor al niet bijster interessant en Captain America ronduit beschamend patriottisch en slecht geschreven. Nee, genoeg Marvel voor mij en let op mijn woorden, de hele carousel komt binnenkort tot stilstand. Alleen Nolans Batman valt in de buitencategorie, maar goed, dat is dan ook Nolan.

Ereptile

Avatar

Ik heb Game of Thrones nooit bekeken, maar ik hoor er alleen maar goede dingen over :) Wie weet word het wat. Als het maar mooi aansluit op wat Kenneth Branagh heeft afgeleverd :)

En 2013 begint ook weer goed te klinken :D Iron Man 3 en Thor 2 ga ik sowizo bekijken ;)

TheRock

Avatar

HaroldKumar "Ik ga The Avengers nog wel kijken maar heb het eigenlijk inmiddels wel gehad met de superhelden en met name met de Marvel films. Blijft toch elke keer min of meer hetzelfde extreem simpele verhaal in dezelfde stijl gefilmd. Man is verliefd op meisje, wordt superheld, gaat met maatjes de strijd aan met slechterik, krijgt een tegenslag te verwerken, komt er bovenop, verslaat de slechterik en wint meisje. Gooi er wat explosies, special effects en matige grappen doorheen en voila: kassa.

Alleen X-men First Class was dit jaar nog om aan te gluren, Thor al niet bijster interessant en Captain America ronduit beschamend patriottisch en slecht geschreven. Nee, genoeg Marvel voor mij en let op mijn woorden, de hele carousel komt binnenkort tot stilstand. Alleen Nolans Batman valt in de buitencategorie, maar goed, dat is dan ook Nolan."


The Rock is het hier roerend mee eens.
Captain America is volgens hem dan ook het dieptepunt van marvel tot nu toe

HaroldKumar

Avatar

MoJo "Je had misschien een klein beetje door dat Captain America zich in de tijd afspeelde dat het patriottisme in de VS op 1 van zijn hoogtepunten was? Helemaal in het Marvel universum. Het zou me wel heel raar lijken als dat niet in de film terug zou komen. Beetje naïef gedacht lijkt me dat."


Mijn god, zo af en toe verbaas ik me over hoe zelfvoldaan mensen de domste argumenten kunnen presenteren. Proficiat daarvoor MoJo, je hebt er eentje te pakken.

Natuurlijk weet ik dat de film zich afspeelt in een patriottische tijd. Je moet wel een flinke klap van de molenwiek hebben gehad wil je dat niet zien. Waar ik op doel met mijn verwijzing naar beschamend patriottisme is dat de film aan jongere kijkers de illusie opwekt dat het top is en 95% koek en ei om het leger in te gaan, terwijl er in werkelijkheid tot op de dag van vandaag tienduizenden mannen en vrouwen die zich vrijwillig voor datzelfde leger op hebben geven, in lijkzakken terug naar huis gevlogen worden. Beetje naïef gedacht zei je? Denk eens even na man.

B@chelor

Avatar

MoJo "Je had misschien een klein beetje door dat Captain America zich in de tijd afspeelde dat het patriottisme in de VS op 1 van zijn hoogtepunten was? Helemaal in het Marvel universum. Het zou me wel heel raar lijken als dat niet in de film terug zou komen. Beetje naïef gedacht lijkt me dat."


Normaal gesproken irriteer ik me aan dat soort zaken (net als in Spider-Man 3, wanneer Spider-Man langs de amerikaanse vlag rent/swingt...bah), maar bij Cap heb ik me helemaal niet hieraan gestoord.

benjamin "Ging Superman ook niet in 2013 uitkomen? Inderdaad, er staan weer mooie projecten op stapel maar kijk toch meer uit naar 2012."


Ik ook; 2012 lijkt me een topjaar te gaan worden, en dan niet alleen voor superheldenfilms.

Decepticon

Avatar

B@chelor "Normaal gesproken irriteer ik me aan dat soort zaken (net als in Spider-Man 3, wanneer Spider-Man langs de amerikaanse vlag rent/swingt...bah), maar bij Cap heb ik me helemaal niet hieraan gestoord."
Niet om je aan te vallen B@chelor, maar ben je dan nog wel bezig met filmkijken en het genieten er van? Dat soort dingen irriteer ik me dus helemaal niet aan! Het is maar een vlagje, die hangt nu eenmaal bijna aan ieder gebouw in de U.S.A. Dat je je stoort aan een vlagje :?
O.k het is erg patriottistisch en omdat het een U.S.A. film is, is het geen excuus het in films te stoppen, maar het is niet anders. Wat doen Nederlanders bij elk EK/WK van hun favoriete sporten, ze kleden zich allemaal in het oranje. Vind je dat ook storend, want dat komt op hetzelfde neer.

HaroldKumar

Avatar

Mark "Waar de fuck heb je het over???!! Dat meisje is wel wetenschapper ja! Daar gaan al je argumenten..."


Lolbroek :+

HaroldKumar

Avatar

TheRock "The Rock is het hier roerend mee eens.
Captain America is volgens hem dan ook het dieptepunt van marvel tot nu toe"


Laten we Ghost Rider en de Fantastic Fours ook niet vergeten! Maar goed, blij dat je het met me eens bent Rock ;).

MoJo

Avatar

HaroldKumar " Captain America ronduit beschamend patriottisch en slecht geschreven. "


Je had misschien een klein beetje door dat Captain America zich in de tijd afspeelde dat het patriottisme in de VS op 1 van zijn hoogtepunten was? Helemaal in het Marvel universum. Het zou me wel heel raar lijken als dat niet in de film terug zou komen. Beetje naïef gedacht lijkt me dat.

Mark

Avatar

HaroldKumar "Ik ga The Avengers nog wel kijken maar heb het eigenlijk inmiddels wel gehad met de superhelden en met name met de Marvel films. Blijft toch elke keer min of meer hetzelfde extreem simpele verhaal in dezelfde stijl gefilmd. Man is verliefd op meisje, wordt superheld, gaat met maatjes de strijd aan met slechterik, krijgt een tegenslag te verwerken, komt er bovenop, verslaat de slechterik en wint meisje. Gooi er wat explosies, special effects en matige grappen doorheen en voila: kassa. "
Waar de fuck heb je het over???!! Dat meisje is wel wetenschapper ja! Daar gaan al je argumenten...

benjamin

Avatar

timdekw "Inderdaad. 2013 wordt ook weer een mooi jaar voor ons liefhebbers van het Superhero genre :)"


Ging Superman ook niet in 2013 uitkomen? Inderdaad, er staan weer mooie projecten op stapel maar kijk toch meer uit naar 2012.

Decepticon

Avatar

Mark "Waar de fuck heb je het over???!! Dat meisje is wel wetenschapper ja! Daar gaan al je argumenten..."
Ja verschrikkelijk is dat he, dat sommigen met zo weinig interesse een film kijken, dat ze niet verder kijken dan hun neus lang is.

TheRock

Avatar

Mark "Waar de fuck heb je het over???!! Dat meisje is wel wetenschapper ja! Daar gaan al je argumenten..."


Ok, dus omdat ze wetenschapper is is ze geen meid waar een superheld verliefd op kan worden. Kan een vrouw ook een vrouw zijn in combinatie met...euhmm...verslaggeefster.

Of zijn alle vrouwen bij jou werkeloos? Of huisvrouw?